Fethiyeli Boksör Kız Dilara Demirtaş İkincilik İle Döndü

Fethiyeli Boksör Dilara Demirtaş başarıdan başarıya koşuyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Boks turnuvasına ilçemiz adına katılan Fethiyeli Boksör Kız Dilara Demirtaş kendi branşında ikinci oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiyeli Boksör Dilara Demirtaş başarıdan başarıya koşuyor.  Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Boks turnuvasına ilçemiz adına katılan Fethiyeli Boksör Kız Dilara Demirtaş; kendi branşında ikinci oldu.

Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü sporcusu Fethiyeli boksör Dilara Demirtaş  geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Kupasında Türkiye birincisi olmuştu.  Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi  olan Dilara Demirtaş;  evvelki yılda da  Türkiye ikinciliği elde etmişti…

Dilara Demirtaş’ı yetiştiren Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü boks antrenörü altın kemer şampiyonu eski milli boksör Hidayet Aydoğmuş; Fethiyeli Boksör kız Dilara Demirtaş’ın başarısını kutladı.  Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Hidayet Aydoğmuş “Dilara Demirtaş kızımız boks sporunda başarılı  ve gelecek için ümit vaat eden bir sporcu olmaktadır. Dünya çapında ülkemizi temsil edecek yeteneğe sahip  ve şampiyon olacak  bir sporcu. Hedefimiz; Türkiye şampiyonası ve milli takım.  Geçtiğimiz ay; Ankara’da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Boks turnuvasında finale  çıkarak Yıldız Bayanlar grubunda 63 kiloda ikinci oldu.  Ufak tefek hatalardan dolayı birinciliği kaybettik. 100’ün üzerinde sporcunun mücadele ettiği  ve 3 gün süren turnuvada iyi bir derece aldık.  Bu turnuvaya Fethiye’den bir tek Dilara Demirtaş kızımız katıldı. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Fethiyeli Boksör kız Dilara Demirtaş’ta “Başta beni yetiştiren hocama, Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürlüğüne ve okul yönetimime çok teşekkür ediyorum. Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu  İmam Hatip Lisesi 10. Sınıf öğrencisiyim. 3 yıldır boks sporuyla uğraşıyorum. Hedefim; Türkiye şampiyonası ve milli takım. Teşekkür ederim” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN