Fethiyeli Sporcu Yücel, bronz madalya kazandı

Antalya Kemer bir kere daha Sea To Sky'a ev sahipliği yaptı. 33 ülkeden 350 sporcunun katıldığı bu sıra dışı enduro yarışında Fethiyeli sporcu Ahmet Selim Yücel bronz madalya almaya hak kazandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Dört gün boyunca iki teker üstünde ter döken sporcular, Çamyuva Sahili'ndeki yapay engellerin ve rampaların yer aldığı plaj etabıyla mücadeleye başladılar. Yarışın ikinci günü orman etabıyla devam ederken, 48 kilometrelik bu etap Kemer'in merkezinde yer alan Çalış Tepesi'ndeki bitiş çizgisinde sona erdi. Yarışın üçüncü gününde gerçekleşen gökyüzü yarışında sporcular 44 kilometrelik, zorluk seviyesi artırılmış, teknik geçişlerin ağırlıkta olduğu ve enfes Toros Dağları manzarasına sahip parkurda ter döktüler. Son güne gelindiğinde ise sıra Sea To Sky'ın en uzun ve en zorlu bölümü dağ yarışına geldi.64 kilometrelik bu son etap Çamyuva Sahili'nde başladı ve sporcular dere yataklarını, orman patikalarını ve Tahtalı Dağı'nın dik kayalıklarını aşarak 2365 metre yükseklikteki zirvede yer alan bitiş çizgisine ulaşmaya çalıştılar. Dört günün tamamında derece ile bitiş çizgisini geçen Fethiyeli sporcu Ahmet Selim Yücel, Fethiye’ye bronz madalyayı getirdi. 
“GENÇLERİMİZE ARMAĞAN EDİYORUM”
Motocross Sporcusu Ahmet Selim Yücel, ““Hakkını helal et” diyerek başladığımız çok zorlu 4 günlük uluslararası Sea to Sky yarışını tamamladık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. 4 günün sonunda yaptığım derecelerle bronz madalyayı almayı hak ettim. Bu anlamlı ödülü gurbete eğitim için gidip barınma sorunu yaşayan gençlerimize armağan ediyorum. Gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak bizlerin boynunun borcudur” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN