Fethiyespor'da gözler Ağrı maçında

Fethiyespor Ağrı maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Yapılan antrenmanda futbolcuların istekli oluşları dikkat çekerken tüm takım Ağrı maçından 3 puan almaya kilitlenmiş durumda.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiyespor 3.Lig 3.Grup’ta bu hafta Pazar Günü saat 13’te Ağrı 1970 ile karşılaşacak. Geçen hafta Modafen deplasmanında 3 puanı 3 golle alan Fethiyespor’da gözler Pazar gün ki Ağrı maçına çevrildi.Günü tek idman yaparak tamamlayan futbolcular galibiyetten başka bir şey düşünmüyorlar. Antrenman sonrasında Fethiyespor’lu futbolculardan Erdinç,Özgür ve Soner ile görüştük.
Bu hafta da galip gelerek galibiyet serilerine devam etmek istediklerini ifade eden Erdinç “Galibiyet güzel. Bu haftada galip gelerek serimize devam etmek istiyoruz. Güzel giden bir galibiyet serimiz var.İnşallah bu hafta galip gelip Karşıyaka maçını düşüneceğiz. İlk yarıyı en az hasarla atlatıp puan farkını 5 6 puan açarsak bizim için iyi olur. İyi mücadele edip iyi bir galibiyet bizi bekler inşallah” diye konuştu.
Geçen hafta net bir skorla galip geldiklerini söyleyen Özgür “Hedefimiz belli. Şampiyonluk yolunda rakiplerimizi birer birer yenip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu hafta zor bir maç olacak. Ağrı takımını izledik. İyi takımlar. Taraftarımıza da ihtiyacımız var. Hafta sonu maçta taraftarımızın desteğiyle bu engeli de aşıp yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz” diye konuştu.
Geçen gafta Modafen maçında saha zemininin kötü olmasından dolayı sıkıntı yaşadıklarını ama kazanmasını bildiklerini ifade eden Soner ise “Önümüzde evimizde oynayacağımız iki tane üst üste maçımız var. Şu an onlara hazırlanıyoruz. Takım olarak motivasyonumuz çok yüksek. Taraftarımızla tekrardan buluşup onların her zamankinden biraz daha fazla desteğine ihtiyacımız var. Ağrı maçında da galip gelerek kalan haftalar da puan farkını açarak hedefimize doğru ilerlemek istiyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN