Fethiyespor'da tarife aynı 1-0

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, geçtiğimiz hafta evinde Ağrı 1970 Spor'u Serhan'ın golüyle 1-0 mağlup etmişti. 15. hafta mücadelesinin ilk yarısı yoğun yağış altında oynanan karşılaşmada evinde Karşıyaka'yı ağırladı. Maçı zor da olsa kazanmasını bilen Fethiyespor puanını 37'ye yükselterek liderliğini devam ettirirken konuk takım ise 19 puan ile 11. sırada kaldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor evinde Karşıyaka’yı ağırladı. Fethiyespor’un üstünlüğüyle geçen mücadelede ilk yarı eşitlikle tamamlansa da  lacivert beyazlılar 74. dakika da Ali Han’ın golüyle evinde 1-0 öne geçti. Daha sonrasın da gol olmayan maçta ev sahibi takım Fethiyespor galibiyet serisine bir yenisini daha eklemeyi bildi. Lider Fethiyespor puanını 37’ye yükseltti.
Fethiyespor ligde 16. hafta maçında deplasmanda Edirnespor ile karşılaşacak.Mücadele 12 Aralık Pazar günü saat 13.00’da oynanacak.
Stat: Fethiye Şehir Stadı
HAKEMLER: Mehmet Terece,Ahmet Bingöl,Recep İlker Kor,Nabi İzci
Goller: Ali Han Tunçer dk74(Fethiyespor) 
Sarı Kartlar: Erdinç Karakaş dk41(Fethiyespor), İhsan Furkan Deniz dk57(Karşıyaka),Özgür Güler dk67(Karşıyaka), İlyas Kahraman dk68(Karşıyaka) Nurettin Çakır dk90(Fethiyespor), Enes Fidayeo  dk90+8(Fethiyespor), İbrahim Koca dk90+9(Fethiyespor)
Oyuncu Değişikliği: Muhammet oyundan çıktı. İlyas oyuna girdi.dk55(Karşıyaka), İhsan oyundan çıktı.. Burak oyuna girdi. dk68(Karşıyaka, Özgür güler oyundan çıktı. Barış Sunguroyuna girdi. dk76(Karşıyaka), Talha Mayhoş oyundan çıktı. Berkin Taşkın oyuna girdi. dk81(Fethiyespor), Ali Han Tunçer oyundan çıktı. Burak Başkaya oyuna girdi. dk87(Fethiyespor), Nurettin Çakır ve Serdar Ümit Deniz oyundan çıktı. Kadir Kurt ve Şahan Akyüz oyuna girdi.dk90+4(Fethiyespor)

FETHİYESPOR: Erdinç Karakaş,Soner Birinci, Ali Han Tunçer,S.Ümit Deniz,Talha Mayhoş,Özgür Çelik,Nurettin Çakır,Serhat Mutlu,Onur Öztonga,İbrahim Koca,Enes Fidayeo
KARŞIYAKA: Cenk Özbey,M.Samican Keskin,Abdulkadir Akyıldız,Namık Çelik,Mustafa Aşan,Metin Peker,Yusuf Balcıoğlu,Ertuğrul Sancaktutan,İ.Furkan Deniz,Özgür Güler,M.Fatih Öztekin
MAÇTAN NOTLAR
Yönetimin aldığı kararla maçı kadınlar ve çocuklar ücretsiz olarak izledi. 
Yoğun yağış altında ve ağır bir temizde oynanan karşılaşmaya taraftarın ilgisi büyüktü.
Müsabakayı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Chp Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Ak Parti Fethiye İlçe Başkan Yardımcısı Salih Dündar, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve yaklaşık 2000’e yakın taraftar izledi.
MAÇTAN DAKİKALAR
Karşılaşma iki takımın dengeli oyunu ile başladı.
Dk6 Fethiyespor oyuncusu Talha Mayhoş uzaklardan kaleyi denedi. Top auta çıktı.
Dk9 Karşıyaka oyuncuları peanaltı bekledi fakat hakem oyunu devam ettirme kararı verdi.
Dk 16 Fethiyespor oyuncusu İbrahim sağ kanattan ceza sahası içine orta açtı. Talha’nın kafa vuruşun da top Karşıyaka kalecisi Yusuf’ta kaldı.
Dk 24 Fethiyespor oyuncusu Nurettin’in ceza sahası dışından vuruşu Karşıyaka defansından kornere çıktı.
Dk 27 Ali Han’ın ceza sahası içine girerek vurduğu topu Karşıyaka kalecisi kornere çeldi.
Dk32 Karşıyaka oyuncusu İhsan’ın sol kanattan açtığı ortada Abdulkadir’in kafa vuruşu Fethiyespor kalecisi Enes’te kaldı.
Dk33 Karşıyakalı Namık’ın sert şutunu kaleci Enes kornere çeldi.
Dk38 Fethiyesporlu Ali Han sol kanattan Karşıyakalı oyuncuları çalımşlayarak ceza sahası içine girdi. Çektiği şutta top kaleye paralel bir şekilde uzaklaştı.
Dk41 Fethiyesporlu Erdinç yaptığı faulun ardından itirazları sonucu hakemden sarı kart gördü.
Dk 45 ilk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi.

Fethiyespor’un baskılı oyunu gol getirmedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarıya iki takım da hızlı başladı.
Dk53 Nurettin’in sağ taraftan getirdiği topu Karşıyaka devamsı korner’e çıkardı. Korner atışı sonrasında Nurettin’in topa vuruşu defanstan döndü.
Dk55 Karşıyaka’dan Muhammet oyundan çıktı. İlyas oyuna girdi.
Dk57 Karşıyaka oyuncusu İhsan sportmenlik dışı davranışı sonucu sarı kart görüyor.
Dk60 Karşıyaka oyuncusu İlhan’ın ceza sahası içerisinden ayak içi vuruşunu kaleci Enes güzel bir kurtarışla çıkardı.
Dk67 Karşıyaka oyuncusu Özgür sarı kart gördü.
Dk68 Karşıyaka oyuncusu İlyas sarı kart gördü.
Dk74 Fethiyespor oyuncusu Nurettin’in pasıyla Ali Han rakip defansı çalımladıktan sonra ceza sahası dışından topa ayak içi güzel bir vuruş yaptı. Karşıyaka defansına da çarpan top ağlarla buluştu. 1-0
Dk89 Karşıyaka serbest vuruş kazandı. Topu Fethiyespor defansı uzaklaştırdı.
Dk 90 Maçın hakemi maç souna 6 dk ilave etti.
Maç 1-0 Fethiyespor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN