Fethiyespor'dan Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesi'ne Ziyaret

Fethiyespor'un İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün iş birliği ile gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinin üçüncüsü Fethiye Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesi'nde gerçekleşti.Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve futbolcular Şahan Akyüz, Kadir Kurt, Mehmet Sacit Yolcu, Nurettin Çakır, Onur Taha Takır, İbrahim Koca öğrencilerle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Öğrencilerin Fethiyespor’u ''Şampiyonluk Koridoru'' yaparak karşıladığı etkinlikte Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve futbolcuların öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbetin ardından soruları yanıtlandı.Dinleyiciler arasında bulunan altyapı sporcusu Efe Ahmet Altunel, Dinçel’in daveti ile sahnede Fethiyesporlu futbolcularla birlikte yer aldı. Fethiyespor kafilesine Fethiyespor Yabancılar grubu temsilcisi Brian Lloyd da eşlik etti.

Öğrenciler, şampiyonluk yolunda Fethiyespor’u yalnız bırakmayacaklarını belirterek, Belediye Derincespor maçında tribünde olacaklarının sözünü verdiler.

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, en iyi soruları yönelten öğrencilere sporcuların atkılarını hediye ederek, gördüğü coşkunun Pazar günü de devam etmesini istedi.Dinçel, gösterdikleri yoğun katılım ve ilgiden dolayı Ömer Özyer Anadolu Öğretmen Lisesi'ne teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN