Fethiyespor Edirne Virajında

TFF 3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor 1-0 kazandığı Karşıyaka maçından sonra Pazar günü Saat 13'de deplasmanda oynayacağı Edirnespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiyespor’da hedef Edirnespor. Lacivert beyazlılar Karşıyaka maçını yağan yağmur ve ağırlaşan zemine rağmen 1-0 kazanmasının ardından hız kesmeden Edirnespor maçının hazırlıklarına başladı. Antrenmanlarda futbolcuların istekli çalışmaları dikkat çekerken antrenman öncesi gelen baklava ikramları ile enerji topluyorlar. Yapılan son antrenmanda İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya Fethiyespor’lu futbolculara baklava ikram etti.
Karşıyaka maçında burnunda kanama olan Onur ve darbeye bağlı ağrıları olan Nurettin’in  son antrenmanda yer alması yüzleri güldürürken yine Karşıyaka maçında ayağına aldığı darbe ile maçı tamamlayamayarak oyundan çıkan Alihan’ın antrenmana katılamaması can sıktı. Alihan’ın Edirnespor karşılaşmasında takımındaki yerini alıp alamayacağı ilerleyen günlerde belli olacak. Fethiyespor’da bir diğer can sıkıcı durum ise Erdinç’in sarı kart cezalısı olması. Cezalı olan Erdinç  Edirnespor maçında forma giyemeyecek.
Lacivert beyazlılar Edirne deplasmanından galibiyetle dönerek liderliğini ve aradaki puan farkını korumayı hedefliyor. Fethiyespor 37 puanla ligin lideri. Edirnespor ise 25 puanla 5. sırada bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN