Fethiyespor-İçel İdmanyurdu karşılaşması için Mersin'de

3. Lig 3. Grup'ta bulunan Fethiyespor, 3. haftada deplasmanda İçel İdmanyurdu'na konuk olacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Cuma günü öğle saatlerinde Mersin'e hareket etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Pazar günü saat 15.30’da Mersin Stadyumu’nda İçel İdmanyurdu’na konuk olacak. Oynanacak karşılaşmayı Abdurrahman Haymana yönetirken, yardımcılıklarını Kerem Candaş ve Şükrü Çavcı yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Mustafa İnan olacak. Mersin deplasmanından galibiyet ile dönüp, 3 puanı almak isteyen Fethiyespor maça odaklandı. 3 puan parolası ile maça hazırlandıklarını belirten Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, takım olarak iyi hazırlandıklarını belirtti.
Fethiyespor’un sahaya Ahmet, Erdinç, Serhat Mutlu, Kurt, Onur, Serdar, Cemal, Talha, Nurettin, Ali Han ve Serhan ilk on biri ile çıkması bekleniyor.
 İçel İdman Yurdu’nun maça ise Sertaç, Burak, Ömer, Gökcan, Muhammed, Sabit, Furkan, Erhan, Murat Can, Aslan, Serhat Tunç muhtemel on biri ile çıkması bekleniyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN