Fethiyespor kupa maçında (bugün) Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak

Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Eleme turu mücadelesinde deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Gazi Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün saat 14.30'da başlayacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiyespor Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme turunu geçerek liginde yakaladığı başarıyı taçlandırmak istiyor. Her iki takım da Ziraat Türkiye Kupası'na 2.Tur'dan dahil olurken, son oynanan lig müsabakalarında lacivert- beyazlılar sahasında Mardin 1969 Spor'u 2-1 ile mağlup ederek, Nevşehir Belediyespor deplasmanda Karaman Belediyespor'a 3-2 mağlup oldu. 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor oynadığı 4 karşılaşmada bir mağlubiyet, üç galibiyet alarak 9 puanla grupta lider durumda bulunurken, 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ise oynadığı 4 karşılaşmada iki mağlubiyet, bir galibiyet ve bir beraberlik alarak 4 puanla grupta 12. sırada yer alıyor. 
Nevşehir Belediyespor - Fethiyespor Tarih: 28 Eylül 2021 Salı (BUGÜN)
Saat: 14:30
 Yer: Nevşehir Gazi Stadı 
Hakemler: Alkan Parsak(Hakem) Mustafa Onur Özgenç(1. Yardımcı Hakem) Musa Murat Emre(2. Yardımcı Hakem) Berat Buğra Çelik(Dördüncü Hakem) Ahmet Cengiz Duman(Gözlemci)

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN