FETHİYESPOR YÖNETİM KURULUNDAN BAŞKAN SAATCI'YA TEŞEKKÜR

Fethiyespor Başkanı Okan Uysal ve yönetim kurulu üyeleri Fethiyespor'un özellikle son haftalarda yaşadığı sıkıntılı durumda maddi ve manevi olarak devamlı destek veren Fethiye Belediye ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı, 'Beşkaza ruhu ile Fethiyespor'u bu zor gününde ligde tutmanın kıvancını yaşıyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiyespor Başkanı Okan Uysal ve yönetim kurulu üyeleri Fethiyespor’un özellikle son haftalarda yaşadığı sıkıntılı durumda maddi ve manevi olarak devamlı destek veren Fethiye Belediye ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı, “Beşkaza ruhu ile Fethiyespor’u bu zor gününde ligde tutmanın kıvancını yaşıyoruz” dedi.

2.lig beyaz grupta son haftalarda zor günler yaşayan Fethiyespor ligde kalmanın sevincini yaşıyor. Çok zor bir dönemi geride bırakan ve kongre hazırlıklarına başlayan Fethiyespor Başkanı Okan Uysal ile yönetim kurulu üyeleri yeniden adaylık konusunda dinlenmeye çekilirken bu zor dönemde büyük destek veren Başkan Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

“HEP DESTEK VERDİ”

Samimi bir ortamda geçen ziyarette son haftaların karşılaşmalarında yaşananlar konuşulurken, Fethiyespor Başkanı Okan Uysal, “İki yıldır yönetimdeyiz. 27 Mayıs’ta kongremizi yapacağız. Göreve başladığımız günden bu yana Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız olan Behçet Saatcı, bizlere maddi manevi önemli desteklerde bulundu. Bugüne kadar yaptığı desteklerden dolayı teşekküre geldik” dedi.

“3 MAÇI UNUTAMIYORUM”

 

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’da ziyarete teşekkür ederek, “Fethiyespor Başkanlığı için Okan Uysal ve arkadaşları yönetime talip olduğunda bizde destek verdik. Fethiyespor’un değerli delege ve üyeleri de destek vererek, yönetime getirmişti. Hatta biz o zaman başarı senin, başarısızlık bizim demiştik. Allah Fethiyespor’a bir daha böyle bir sezon yaşatmasın dileğindeyiz. Beşkaza ruhu ile Fethiye halkı kenetlenip yönetim, taraftar, futbolcular son anda Fethiyespor’u kurtardılar. Beşkaza ruhu ile hep toparlanıyoruz. 4 haftanın bu kurtuluşta önemli kahramanları var. Özellikle taraftarlara teşekkür ediyorum” dedi. Saatcı, “Eruzurum’daki karşılaşmanın son 5 dakikası inanın hiç bitmedi. Çok heyecan yaşadık. Hayatımda Karaman, Körfez maçı ile bu sezonki son 4 haftanın ve Erzurum maçını unutmak mümkün değil. Sonuçta Fethiyespor kümede kaldı. Önümüze bakacağız. Eteğinde taş olanların dökme yeri kongredir. Yakında kongre yapılacak. Fethiyespor’a başkan olmak isteyenler çıkabilir. Kongreler er meydanıdır. Ben Fethiyespor’a yoğun katkı veren Okan Uysal ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN