Fethiyespor'da Kongre Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta deplasmanda aldığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor beraberliği sonrası ligde kalmayı başaran Fethiyespor da olağan genel kurul hazırlıkları başlatıldı. Fethiyespor Başkanı Okan Uysal yönetim kurulu üyeleri ile bugün yapacakları toplantının ardından genel kurul tarihinin belirleneceğini söyledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta deplasmanda aldığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor beraberliği sonrası ligde kalmayı başaran Fethiyespor da olağan genel kurul hazırlıkları başlatıldı. Fethiyespor Başkanı Okan Uysal yönetim kurulu üyeleri ile bugün yapacakları toplantının ardından genel kurul tarihinin belirleneceğini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Fethiyespor da Cumartesi günü deplasmanda oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında alınan beraberlik sonrası ligde kalma sevinci yaşanırken bir taraftan da önümüzdeki günlerde yapılacak olan Olağan Genel Kurul hazırlıkları da yapılıyor. Gazetecilere lig değerlendirmesinde ve genel kurul hakkında açıklamalarda bulunan Fethiyespor Başkanı Okan Uysal, kongre tarihinin bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından belirleneceğini söyledi. Fethiyesporun son haftalarda oynadığı başarılı sonuçlardan elde edilen puanlarla ligde kalmayı başardığı sezonu da değerlendiren Başkan Okan Uysal, “Bu sezonu en iyi özetleyen maç Zonguldak Kömürspor maçıdır. Sportif anlamda ligde kalma başarımı diye soracak olursak tabiî ki değil. Bu takımın bu duruma düşmemesi lazımdı. Fethiyespor camiasından özür diliyorum böyle bir sezon yaşattığımız için. Ama burada hiç kimsenin şundan şüphesi olmasın ki çok iyi niyetli davrandık. Takımın içinde bazı öğelerde var. Bunları da çok iyi biliyoruz. Bunları yeri geldiğinde açıklayacağım. Burada bazı insanlar Fethiye sporluyum diye gezmesinler. Yeri geldiğinde hepsini tek tek isim isim açıklayacağım. Fethiyespor Fethiye halkının bir kulübüdür. Bu kulübe hizmet eden insanlara destek olmak lazım yanında olmak lazım. Bütün sezonda sportif anlamda çok iyi bir sezon yaşatmadık. Ekonomik anlamda iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorduk. Şanssız oynadığımız maçlar var. Yani son dakika yediğimiz goller ve artı hakem hataları oldu. Ama bunların hepsine yönetimsel olarak ivedilikle cevap verip, çözümü bulduğumuzu inanıyorum Zaten bu çözümleri bulmasaydık bunları yapamasaydık, şuanda ligde de tutunamıyor olacaktık. Emeği geçen herkese bu konuda çok teşekkür ediyorum. Salı günü yönetim kurulu toplantımız olacak. Olağan bir kongremiz var. Bununla ilgili tarihi belirliceğiz. Bize yasanın verdiği en yakın günde bu kongre olacak Salı günü netleştireceğiz” diye konuştu.

Fethiyespor ile birlikte ligde kalma mücadelesi veren Anadolu Üsküdar 1908’in Bucaspor ile karşılaştığı ve Bucasporun yediği 4 golü de değerlendiren Fethiyespor Kulübü Başkanı Okan Uysal, “Bucaspor ile birlikte biz biz Ege bölgesinin takımıyız. 4 tanede yenilmez yani bunun açıklaması olamaz. Yani tamam karşı takımında ihtiyacı var. Ama şimdi egenin takımına yapılmaz. O futbolcular oynayan oynamayan,  bu maça çıkan çıkmayan, o hoca, o yönetim kurulu bunu Türk futboluna nasıl anlatırlar. Benin bu yapılanları kafam almıyor. Yeri geldiğinde de bunu dile getireceğim herkes bilsin” ifadelerini kullandı.

Fethiyesporlu futbolcuların diğer kulüp yöneticileri tarafından gıpta ile izlediği ve istediği oyuncular olduğunu fakat bu sezon nasıl bu hale geldiklerini bir türlü anlayamadığını da söyleyen Okan Uysal, “Bizim takımın burada olması akılla izah edilecek bir yeri yok. Yani bunu izah edemem. Bu oyuncular iyi mücadele edip maçları kazanabiliyorlarsa benim oyuncularım çok iyi demektir. Diğer rakip kulüp yöneticileri ile görüştüğümüzde de onlar da bizim iyi bir takım olduğumuzu, bizim burada olmamamız gerektiğini onlarda söylüyor. Bizim şuan yerimiz playof maçlarını oynamayı hak etmiş durumda olmamızdı. Şuanda ki durumdan futbolcularımın ve yönetimimizin de muhakkak payı büyüktür. Ama kimse buraya gelinmesini istemedi. Niyet kötü değil ama bir şansızlık oldu. Elbette şansızlığın arkasına da sığınmanın da bir anlamı yok. Biz yönetimsel olarak her türlü noktayı analiz edeceğiz. Zaten bunun neticesinde de bir olumlu ya da olumsuz bir karar çıkarsa zaten bizim bu görevi devam etmemizin anlamı da yoktur. Yani bunu iyi analiz etmemiz lazım onun neticesinde de bir karar veririz. Ama bu ilk önce yönetim kurulu olarak şunu düşünmemiz lazım bir kafamızı kalbimizi sıfırlamamız lazım. Yani bu süreçte o kadar beyin yoruldu ki, o kadar duygusal anlar yaşadık ki,  şuanda şunu yapacağız desek sağlık bir karar vermiş olmayız.

 

Fethiyesporun zorlu haftalarda oynadığı maçlara Fethiye halkının kenetlenerek destek verdiğini ve bu konudan dolayı Fethiye halkına minnettar olduklarını da sözlerine ekleyen Fethiyespor Kulübü Başkanı Okan Uysal,”Fethiyespor PTT 1. Liginden düştüğünden bu yana ilk defa Zonguldak Kömürspor maçı ile başlayan bir bütünleşmeye gitti. Bu bütünleşme sadece Fethiyespor yönetimi arkasında değil, Fethiyespor kulübünün arkasında olan bütünleşmeydi. Burada da tabi taraftar kendisine düşen her görevi fazlasıyla ve layıkıyla yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Onlara da buradan teşekkür ediyorum” dedi.(Haber: Recep Kaban)

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN