Filarmoni Konseri İlgi Gördü

Marmaris Filarmoni Orkestrası tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde konser düzenlendi.Düzenlenen Filarmoni Konseri'ne yoğun ilgi gösteren Fethiyeliler unutulmaz bir akşam yaşadı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Marmaris Filarmoni Orkestrası tarafından Fethiye Belediyesi özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen  Filarmoni Konseri’ne Fethiye Belediye Başkan Vekili Gözde Melek Hoşafçı, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve çok sayıda davetli katıldı.
İzlemeye gelenlerin klasik müzik  ile unutulmaz bir akşam yaşadığı konserde konuşan Marmaris Filarmoni Derneği Fethiye Temsilcisi Yağmur Alagözyaylası“21 yaşında müzik öğretmeni, 25 yaşında Marmaris Filarmoni Derneği Fethiye Temsilcisi’yim. Ama ben her şeyden önce bir kadınım ve bugün burada her şeyden önce sizlerleyim. Tüm kadınlar adına konserimizi gerçekleştirebilecek olmanın gururunu yaşamaktayım. Teşekkür etmek istediğim çok insan var. Ama öncelikle teşekkürü borç bildiğim bu hayattaki en değerli hazinem, güçlü bir kadın olmam için elinden gelen her şeyi yapan ve şuan yanınızda olan muhtemelen şuan gözleri dolan canım annem. Emeğin için çok teşekkür ederim. Bütün kadınların dünya kadınlar gününü kutlarım. Temsilciliğimizin gerçekleştireceği ilk konser olacağından mutluluk içerisindeyim” dedi.
Marmaris Filarmoni Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Altınöz ise “Orkestramız ile  10 sene sonra sizlerle ikinci buluşmamız oluyor. Marmaris Filarmoni Derneği hakkında bilgi vereyim. 1998 yılınca derneğimiz kuruldu. Antalya, İstanbul, Eskişehir, Fethiye ve Bodrum’da temsilcilerimiz var. Bu konser için Fethiye ve Bodrum Belediye Başkanlarımıza, Kaymakamlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok üst düzey solistlerle çalışıyoruz. Bunlara hedef olmak üzere çok değerli konservatuar bitirmek üzere olan öğrencilerimiz aramızda bulunuyor. Onlar için hem bir tecrübe hem de amaç edinmelerini sağlıyoruz. Fethiye’ye özel bu yaşımda hissettiğim çok farklı bir konu var. Bir çok kentte konser yapıyoruz. Fakat dinleyicilerde bizi isterse burada sıklaştırmak istiyoruz. Bir tek Fethiye’de Sivil Toplum Kuruluşlarıyla çalıştık. FETAV, ÇYDD gibi burada saymakla bitiremeyeceğimiz bir çok dernek bize destek oldu. Nasıl teşekkür edeceğiz bilemiyorum. Mutlulukla teşekkür ediyorum” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN