FKM FETHİYELİLERİ SANATLA BULUŞTURUYOR

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkez'inde devam eden etkinliklerle Fethiyeli vatandaşlar sanatla buluşmaya devam ediyor. Fethiye'de sanatın merkezi konumunda bulunan FKM' de özel günlerde düzenlenen programların yanı sıra tiyatro oyunları ve konserler ile Fethiyeliler sanatla buluşuyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Bayramlarda,  özel günlerde etkinlikler yapılan Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkez’i  tiyatro oyunları  ve konserler ile sanatın odağı olmaya devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü, 18 Mart Çanakkale Zaferi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü olmak üzere belediye ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının düzenlemiş olduğu konser ve tiyatro etkinlikleri yapıldı. Yapılan etkinliklere birçok vatandaş katılırken, salon defalarca dolup taştı. Özel günlerin yanı sıra Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde değişik organizasyonlar ile tiyatro oyunları ve konserler de düzenleniyor.

FKM FETHİYELİLERİ SANATLA BULUŞTURUYOR
FKM’DE YOĞUN PROGRAM
Sanatseverlerin buluşma noktası olan Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde önümüzdeki günlerde de planlanan bir çok etkinlik var. Gerek belediye kapsamında gerekse özel organizasyonların düzenleyeceği, 29 Mart Salı, saat 20.00’de Fethiye Belediyesi’nin hazırlamış olduğu Tablada Serhan Baki, klasik gitarda Serkan Serpen ile “Klasikten Latine, Cazdan Türkülere Etno Klasik Müzik Resitali, 30 Mart Çarşamba, saat 20.00’de FETAV bünyesinde Hepberaber Tiyatrosu’nun hazırlamış olduğu “Ah Kalbim” adlı tiyatro oyunu, 1 Nisan Cuma, saat 20.30’da “Acı Kaybımız” Tiyatro oyunu, 2 Nisan Cumartesi, saat 18.00’de İstanbul isimsizler tiyatrosunun “Adam olacak Çocuk” adlı oyunu, 7 Nisan Perşembe, saat 21.00’de Tiyatro Hemhal’in düzenlemiş olduğu “Sevgili Arsız Ölüm” tiyatro oyunu, 27 Nisan Çarşamba, saat 21.00’de Nurettin Rençber konseri izleyicileri ile buluşacak.

FKM FETHİYELİLERİ SANATLA BULUŞTURUYOR

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN