FTSO Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Haziran Ayı olağan meclis toplantısında, meclis üyelerine, Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Sığırcılığı Organize Sanayi Bölgesi ve 34. Muğla Odaları ve Borsası Müşterek Toplantısı ile ilgili detaylı bilgi aktarıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke başkanlığında 16 Haziran Perşembe günü yapılan Meclis toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Gündemdeki konuların ele alındığı toplantıda Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke tarafından, FTSO, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Bodrum Ticaret Odası Marmaris Ticaret Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerin katkılarıyla hazırlanan “Babalar ve Kızları Projesi” ve lansmanı hakkında bilgi verildi. Proje kapsamında hazırlanan tanıtım filmi meclis üyeleri ile paylaşıldı. 
Meclis toplantısında, katılımcılara, Başkan Büyükteke tarafından FTSO’nun ev sahipliğinde 10 Haziran 2022 tarihinde yapılan “34. Muğla Odaları ve Borsası Müşterek Toplantısı”,  FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tarafından da FTSO önderliğinde yürütülen Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Sığırcılığı Organize Sanayi Bölgesi”  hakkında bilgilendirme yapıldı. 
Toplantı gündeminde yer alan FTSO üyesi işletmelerinde uygulanacak dondurma azami fiyat tarifesi de görüşülerek belirlendi. Meclis toplantısı FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın, Oda faaliyetleri hakkında Meclis üyelerine sunumuyla sona erdi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN