FTSO İLE EGE ÜNİVERSİTESİ GV OKULLARI ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları arasında imzalanan protokolle FTSO üyeleri ve birinci derece yakınları Ege Üniversitesi GV Okullarından yüzde 10 indirimli eğitim alabilecek.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları arasında imzalanan protokolle FTSO üyeleri ve birinci derece yakınları Ege Üniversitesi GV Okullarından yüzde 10 indirimli eğitim alabilecek.

Ege Üniversitesi GV Okullarını Fethiye’de açmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Doğan Gökçe, okulun açılması yönünde karar vermelerinde FTSO tarafından hazırlanan Sosyo-Ekonomik Raporun etkili olduğunu söyledi.

DOH Özel Eğitim ve Öğretim tarafından Fethiye’de de açılan Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası arasında indirim protokolü imzalandı. 3 Temmuz Pazartesi günü FTSO Meğri Salonunda yapılan imza törenine FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, DOH Özel Eğitim ve Öğretim sahibi Doğan Gökçe, Handan Şahintaş ve Hayrettin Önel katıldı.

Arıcan: “Memnuniyet Duyuyoruz”

İmzaların atılmasının ardından düşüncelerini dile getiren Akif Arıcan, Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okullarının ilçemizde görmekten memnuniyet duyduklarını belirterek “Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okullarının ilçemizde açılmasının ardından üyelerimize yönelik bütün üyelerimizin ve çocuklarının indirimli olarak eğitim alabilmesi için protokol imzaladık. İlçemizde açılacak olan okulumuz, kreş düzeyindeki 4-5 yaş seviyesinden başlayıp ilkokul ve ortaokul ile devam eğitim programı ile eğitim verecek. Biz de okulumuzun eğitimlerinden bütün üyelerimizin ve çocuklarının indirimli olarak faydalanmasını, ayrıca bu yıl eğitim hayatına başlayacak olan Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okullarının başarılı olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Fethiye Yerleşkesinin açılmasına öncülük eden DOH Özel Eğitim ve Öğretim sahibi Doğan Gökçe de okulun açılması aşamasında yapılan fizibilite çalışmasında FTSO tarafından hazırlanan Sosyo-Ekonomik Rapordan çok faydalandıklarının altını çizdi. Bu rapor sayesinde 1 yıl daha beklemeden okulun açılmasına karar verdiklerini ifade eden Gökçe, “Bugün Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile bir protokol imzaladık. Odamız üyelerinin çocuklarının eğitim hayatında önemli bir adımdı. Başkanımız Sayın Akif Arıcan’ın yaptığı çalışmalar takdire şayan. Sonuçta bütün gelecek vaad eden çocuklarımızın bu işin içinde devam etmesi bizi gururlandırır. Kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Sosyo-Ekonomik Rapor olmasa 1 yıl daha bekleyecektik

 

Okulun açılması sürecine de değinen Doğan Gökçe, bu yatırımı yaparken Odamızın Sosyo-Ekonomik Raporundan oldukça fazla faydalandık. Hatta arkadaşlarımıza ‘Eğer bir iş yeri açacaksanız elinizde çok kıymetli bir çalışma var. bu kıymetli çalışmayı para gücünüzle elde edemezsiniz. Ticaret odasının böyle bir hizmeti ile beraber hazır elinize verilmiş. Biz nasıl yararlandıysak siz de yararlanın’ dedik. Aksi halde bu işi bir yıl gecikmeli yapacaktık. Ama o sosyo-ekonomik raporda her şeyi hazır bulabildik. Öğrenci sayılarını, öğretmen sayılarını, özel okulda ve devlet okullarında okuyan öğrenci sayılarını aynı zamanda Fethiye’nin ve sektörlerin gelişimini orada yakından izleyebildik. Özellikle aldığı-verdiği göç oranları gibi bu bilgilerin hepsine ulaşabildik. Bu çalışma için de Odamıza teşekkür ederim” sözlerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN