FTSO, Üyeleriyle Birlikte Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarı'na Katılacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarı ve Ulusal Zirvesi'ne, Oda üyesi zeytinyağı imalatçısı firmalarla katılacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarı ve Ulusal Zirvesi 3-5 Haziran 2022 tarihlerinde İstanbul Yeşilköy Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. FTSO da üyesi zeytinyağı imalatçısı üyeleri ile fuarda yer alarak, bölgenin zeytin ve zeytinyağının tanıtımını yapacak. Fuarda firmaların ve bölge kooperatiflerinin ürünlerinin de sergileneceği kaydeden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı şunları söyledi: 
“Fethiye ve Seydikemer tarımsal ürünleri ile öne çıkan bir bölge. FTSO olarak Odamız üyesi imalatçı firmalarımız ile kooperatiflerimizi desteklemek, firmalarımızın ulusal ve uluslararası işletmelerle işbirliklerini sağlamak ve tanıtım ile ticaret hacimlerini geliştirmeye katkı sağlamak için Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarı ve Ulusal Zirvesi’nde yerimizi alacağız. Yöremizin zeytini ve zeytinyağı oldukça kıymetli, butik üretim ile firmalarımız ulusal ve uluslararası alanda pek çok ödül alıyor, ihracat kapılarını aralıyor. Üye firmalarımızla birlikte Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuarı ve Ulusal Zirvesi’nde olmayı önemsiyoruz. Zeytin ve zeytinyağının dışında kooperatiflerin ürettiği farklı yöresel ürünlerin de tanıtılacağı fuara İstanbul’da bulunan herkesi Fethiye’nin zeytin ve zeytinyağı ile doğal yöresel ürünlerini tatmak üzere davet ediyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN