'Gaza Basma Pedala Bas' Etkinliği

5-12 Haziran tarihleri arasında kutlanan Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi tarafından 'Gaza Basma Pedala Bas' sloganıyla Beşkaza Meydanı'nda bisiklet şenliği düzenlendi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Dünya Çevre Haftası kapsamında Fethiye Belediyesi tarafından birçok etkinlik düzenleniyor. Bu etkinliklerin bir tanesi de “Gaza Basma Pedala Bas” sloganıyla düzenlenen Bisiklet Şenliği. Beşkaza Meydanı’nda başlayan bisiklet şenliğinde katılımcılar bisikletleri ile Şehit Fethi Bey Parkı’na kadar bisiklet sürdüler. Düzenlenen etkinliğe Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve vatandaşlar katılım sağladı.
5-12 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Haftası’nın önemi anlatılırken içinde yaşadığımız ortamın, dağların, ovaların, denizlerin, göllerin çevreyi oluşturduğunu ve bizim çevremizi korumamız gerektiğini anlatılır. Bunlar birçok insanın hayatında kırk dakikalık ders boyunca dinlediği bir ders olarak kalır ve daha o dersten çıkar çıkmaz elindeki çöpü yine yere atar. Bir çocuğun eğitimi ailede başlar. Büyüdüğü ailesi de aslında o çocuğun çevresidir. Anne ve baba çocuğun gözünün önünde elindeki çöpü yere atıyor ise o çocuk yere çöp atmayı normal bir durum olarak karşılar ve aynı davranışı tekrar eder. 'GAZA BASMA PEDALA BAS' ETKİNLİĞİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN