Genel Başkan Yardımcısı Aydemir, 'Çiftçiler ülkenin can damarıdır'

Bir dizi ziyaret için Muğla'ya gelen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, il ve ilçe başkanları ile birlikte Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit'te ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’te ziyarette bulunan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir’e, DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Mehmet Tolga Keskin, DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Fethiye İlçesinin tarımsal faaliyetleri hakkında bilgi alan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, Fethiye bölgesinde turizm kadar tarımında çok yaygın olduğunu belirterek, çiftçinin yanında olunması gerekildiğinin altını çizdi. Genel Başkan Yardımcısı Aydemir, “Çiftçilerimizin durumunu, tarımda ki girdi fiyatlarında ki artışı, ürünlerde ki satış fiyatlarında ki baskıları bütün bunları bir de yerelde dinlemek istiyoruz” dedi. 
ÇİFTÇİLERİMİZİN DURUMUNU YERİNDE ÖĞRENMEK İSTİYORUZ
Ziyaretle ilgili konuşan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, “Bizim DEVA Partisi olarak genel başkan yardımcısı arkadaşlarımızın illeri ziyaret etme programı çerçevesinde bizde Muğla ilini ziyaret ettik. Şimdi ilçelerini ziyaret ediyoruz. Fethiye ilçesindeyiz. Bundan sonra da Seydikemer ilçesine gideceğiz. Bu ziyaretlerimizde biz sivil toplum örgütleri ile ticaret odası, ziraat odası ve yerel basınla toplantılar yapıyoruz. Ziyaretlerimizde ki amacımız kendimizi anlatmak, DEVA Partisini anlatmak. Amacımız yerel sivil toplum örgütleriyle konuşarak sorunları öğrenmek. Onlarla karşılıklı bilgi alış-verişi yapmak, vatandaşla, esnafla sohbet etmek. Mesela Seydikemer’de pazar ziyareti yapacağız. Diğer il ve ilçelerde esnafla sohbet ediyoruz. İnsanları dinliyoruz. Sorunlarını öğreniyoruz. Dolayısıyla bu ziyaretlerimizde aslında yerel düzeyde insanların yaşadıklarını öğrenmek açısından çok faydalı oluyor. Bizlerde kendimizi anlatmak açısından çok faydalı oluyor. Bu çerçevede şimdi ziraat odası başkanımızla beraberiz Fethiye turizm olduğu kadar ziraat alanında da önemli bir ilçe ve bölgemiz. Başkanımızla da bu yaşadıkları sıkıntıları dinlemek istiyoruz. Tabi biz bunların biraz farkındayız ama bir de yerelde yaşanan sıkıntıları dinlemek istiyoruz. Çiftçilerimizin durumunu, tarımda ki girdi fiyatlarında ki artışı, ürünlerde ki satış fiyatlarında ki baskıları bütün bunları bir de yerelde dinlemek istiyoruz. Başkanımızı bu anlamda ziyaret ettik” diye konuştu. 
ÇİFTÇİLERİMİZİN FERAHA GEÇTİĞİ GÜNLERE HEP BERABER ULAŞACAĞIZ
Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, “Ziyaretten dolayı çok memnun oldum. DEVA Partisi genel başkan yardımcımızın bizi ziyaret etmesi, bizim gibi sivil toplum örgütlerine değer vermesi, direk bizden bilgileri alması çok mutlu etti. Çünkü pek alışık değiliz. Siyasette direk bizleri ziyaret etmeleri bizleri çok mutlu etti. Ben daha önce 20 sene siyaset yapmıştım. İlçe başkanımızla devamlı diyalog halindeyiz. Çiftçilerimiz adına genel başkan yardımcımıza, il, ilçe başkanları ve yönetimine bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çiftçilerimizin sorunlarını konuşacağız. Ayrıyeten biz bir dosya hazırladık. Fethiye çiftçileri, Seydikemer çiftçileri ve Muğla çiftçileri adına. Bu dosya da her şeyimiz var. Genel başkan yardımcımıza bunu takdim edeceğiz. İnşallah hepimizin mutlu olduğu, çiftçilerimizin feraha geçtiği günlere hep beraber ulaşacağımızı ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN