Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı yapıldı

Ak parti grup Başkan Vekili Mahir Ünal' ın yanı sıra Muğla İl koordinatörü 27. Dönem Kahramanmaraş milletvekili Sayın Mehmet Cihat Sezal, Muğla İl Milletvekili Sayın Mehmet Yavuz Demir, İl Başkanı Kadem Mete'nin katılımları ile gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı Muğla'da yapıldı. Ayrıca Muğla İlinde tüm Ak Parti İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve tüm İlçelerden Ak parti ilçe Teşkilatlarının Başkanları ve yönetimleri ile birlikte çok yoğun katılımla gerçekleşti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Toplantıda Ak Parti Grup Başkan Vekili Sayın Mahir Ünal, Muğla İl Milletvekili Sayın Mehmet Yavuz Demir, Muğla İl Başkanı Sayın Kadem Mete detaylı konuşma yaptılar. 
Fethiye’den Toplantıya; Ak parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları ile birlikte neredeyse tam kadro katıldılar. 
Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Uzun bir aradan sonra gerçekleştirmiş olduğumuz Ak Parti Muğla İl Danışma Toplantımıza katılarak, birlik beraberliğimizi tüm Muğla’ya ve Türkiye’ye gösterdikleri  için İlçe Başkan Yardımcılarımıza, Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız  ve Yönetimine, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza ve Ak Davamıza gönül vermiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte ve güçlü bir şekilde Fethiye’mizi temsil ettik. Allah birliğimizi daim etsin. Sizlerden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN