Gündem Analiz Kadınlar Günü'ne Özel Fkm'deydi

FRT TV' de canlı olarak yayınlanan Gündem Analiz Programı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Programı ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nden yayınlandı. Yayınlanan Programa birçok Fethiye'de başarılı olmuş kadının yanı sıra Fethiye Kaymakam Vekili hayrettin Balcıoğlu'da konuk olarak katıldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

FRT TV’de canlı olarak yayınlanan Gündem Analiz Programı Necati Kanbur’un sunumu ile  Fethiye ve bölgenin nabzını tutmaya devam ediyor.her hafta farklı konu ve konukları ile gündeme özel değerlendirmelerde bulunan Gündem Analiz Programı son olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Fethiye Belediyesi özer Olgun Kültür Merkezi’nden yayın yaptı. Yayınlanan programda Fethiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Selda Salkaya, Fethiye Yörük Türkmen Derneği Kadın Kolları Başkanı Halime Karagöz, Yazar Işık Taban, Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur ,Fethiye Yerel Tohumlar Derneği Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter, CHP Fethiye kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak, Gelecek partisi Kadın Kolları Başkanı Sevilay Ayata katılarak Dünya Kadınlar Günü ve kadın cinayetlerinin durdurulması ile ilgili görüşlerini paylaştılar.
Programa son olarak Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu konuk oldu. Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu programda yaptığı konuşmada “39 yılı aşan meslek hayatımda İç İşleri Bakanlığı’ma çok müteşekkirim. Devlet hizmeti hiçbir zaman için beklemeye durmaya gelmez. Hele ki bugün kadınlar noktasında duyduğumuz bazı olaylarda derin üzüntü duyuyoruz. Yüce dinimizin kuralları da başta olmak üzere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nde kadınlarımıza verdiğimiz önem her şeyle ortadayken, demek ki bir şeyleri başaramıyoruz diye düşünüyorum. Bizler yönetici olarak jandarma teşkilatımız , emniyet teşkilatımız, sosyal hizmet merkezimiz bu tür hizmetleri eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Tabi ki Fethiye’mizde sivil toplum kuruluşları, devlet kuruluşları, medyamız, müthiş bir birlik beraberlik ortaya koymuş durumda. Bu birliğin olduğu bir yerde durmak yok. Mutlaka çalışıp çabalayacağız. Ben bu duygularla Fethiye’mizde bizleri derinden üzen olayların vuku bulmamasını temenni ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Bundan sonra Türkiye Cumhuriyeti Devleti inşallah her şeyiyle birlik beraberlik içinde daha güzel günlere gidecek. Bu inançla azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. 
İç işleri Bakanlığımız, vatandaşımızın tüm dertleriyle ilgili iletişimde güzel sistemler kurdu. Her arzu eden dijital ortamda her türlü derdini söyleyebiliyor. Ama vatandaşımıza şu an daha kolay gelen sistem Whatsapp’tan mesaj göndermek. Bunun belgelendirilmesi ve bilgilendirilmesi önemli. Ben de Kaymakamlığımıza ait bir telefon numarasını  Whatsapp mesaj hattı olarak ilan ettim. Bizzat ben günlük gelen talepleri kontrol edebiliyorum. Her kurumda da görevli arkadaşlarımız vatandaşın önemli her talebine en kısa zamanda destek vermeye çalışıyor. Hepsine de geri dönüş yapıyoruz. Bütün derdimiz “ ben devlete ulaşamıyorum “ diyenlere devlet tüm organlarıyla birlikte vatandaşımızın emrinde. 
Yalnız yaşayan 65 yaş üstü büyüklerimizle ilgili iletişimleri değerlendirdik. Şu anda sosyal yardımlaşma vakfımızla birlikte 65 yaş üstü evinde yalnız yaşayan ve vakfımızda dosyası olan yardım alan yaşlılarımızın yanındayız. Mütevelli vakıf heyetimizle, evlerine sıcak yemeğini götürüyoruz. Temizliklerine kadar çalışma başlattık. Bu hususta Fethiyeliler’den büyük destek alıyoruz” dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN