Eğitim

Son dakika Eğitim haberleri, en son Eğitim haberler,, Eğitim haberleri burada, haber oku | Eğitim

Eğitim Haberleri

Minikler Çiçek Bakımını Öğrendi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde anaokulu öğrencileri çiçek serasını ziyaret ederek çiçeklerin yetiştirilmesi ve bakımı hakkında bilgi aldı.

Öğrencilere kırtasiye yardımı

 Bodrum Belediyesi geçen dönemlerde olduğu gibi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında eğitime destek çerçevesinde yarımada genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemeleri yardımında bulunuyor.

İmam Hatip Lisesi öğrencilerine kültür gezisi

Muğla Şehit Mehmet Çetin Anadolu İmam Hatip Lisesine yeni kayıt yaptıran 9. sınıf öğrencileri Menteşe’nin tarihi dokularına okul yönetimi tarafından kültür gezisi düzenledi.

Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 3 Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik staj uyum sürecinde oryantasyon eğitimi verildi.

İyi örnekler yarışması değerlendirme süreci sonuçlandı

 Muğla Eğitimde İyi Örnekler Yarışmasında, saha değerlendirmesine hak kazanan okullar belli oldu.

Belediyeden Okuma Seferberliği Projesi başlatıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet’in 100.Yılında çocuklarda ve gençlerde okuma alışkanlığını arttırmak ve kitap sevgisini aşılamak için Okuma Seferberliği Projesi başlattı.

Belediyeden Eğitim Seferberliği

Milas Belediyesi, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı boyunca farklı dallarda devam edecek kurslarla öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine ve akademik başarılarını artırmalarına katkı sağlayacak.

Büyükşehir’in Eğitim Desteği Devam Ediyor 

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında öğrenciler için öğrencilere beslenme, kırtasiye, okul kıyafeti, çorba ikramı desteklerine devam ediyor. 

Çocuk Oyun Evi’nde ilk ders zili çaldı

Milas Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl açılan Çocuk Oyun Evi, eğitim- öğretim yılının başlamasıyla yeni öğrencilerini ağırlamaya başladı.

Kaymakam Maslak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tüm yurtta olduğu gibi 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı.

İlköğretim Haftası çelenk sunma töreni ile başladı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası dolayısıyla "Çelenk Sunma Töreni" düzenlendi.

Fethiye Belediyesi'den Öğrencilere Kırtasiye ve Üniforma Desteği

Fethiye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye ve üniforma desteğine devam ediyor.

Başkan Akdenizli'den Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu’ndaki Ana Sınıfı ve 1’inci Sınıf öğrencilerine kırtasiye desteğinde bulundu. 

Seydikemer’de İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Seydikemer ilçesinde coşkuyla kutlandı. 

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı başladı

2023-2024 eğitim öğretim yılı Muğla’da 839 okulda, 162 bin 194 öğrenci ilk ders zilinin çalması ile ders başı yaptı.

İlköğretim Haftası’nda Öğrencilerden Vali Akbıyık’a Ziyaret

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Türdü 100. Yıl İlkokulu ve Şemsiana Anaokulu Öğrencileri Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

100. Yıl Ateş Canbaz Kreş ve Gündüz Bakımevi açıldı

Bodrum Belediyesi tarafından Mumcular-Karaova Mahallesi'nde yer alan, yaklaşık bir yıl önce temelleri atılan 100. Yıl Ateş Canbaz Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin açılışı gerçekleştirildi.

İlköğretim Haftası Açılış Programı Düzenlendi

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber Fethiye Beşkaza Meydanı’nda İlköğretim Haftası açılış programı düzenlendi.

Başkan Gümüş’ten yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

 Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm öğrencilere verimli ve başarılı bir eğitim yılı diledi.

Toplam 937 haber.