Ekonomi

Son dakika Ekonomi haberler, en son Ekonomi haberler, Ekonomi haberler burada, haber oku | Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Motorin Tarihinin Zirvesini Yaşıyor

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıtta fiyatlar durmak bilmiyor. Fethiye’de bir litre motorin 38 lira 80 kuruş oldu.

Resilient Lady isimli dev gemi, 2 bin 60 yolcu getirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Resilient Lady isimli dev gemi, 2 bin 60 yolcu getirdi.

Bin 619 personeli için 25 milyon TL promosyon anlaşması

 Muğla Büyükşehir Belediyesi personelinin bankaların verdiği promosyondan en yüksek oranda yararlanması için 25 Temmuz 2023 tarihinde açık arttırma usulü ile bankacılık hizmetleri ve promosyon ihalesi düzenledi.

Serbest piyasada döviz fiyatları

Dolar 27,1660 liradan, Euro ise 29,5590 liradan güne devam ediyor.

Motorine zam yolda

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

1 Dolar ne kadar?

Dolar, Euro, Sterlin'in Türk Lirası karşısındaki değeri ile gram, çeyrek ve yarım altın fiyatlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında “19 Ağustos 2023 döviz kurları ne kadar?” sorusunu yazmaya başladı.

Büyükşehir’den 700 Üreticiye 3 Milyon TL Değerinde Kaba Yem Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kaba Yem Desteği projesi ile piyasa değeri yaklaşık 3 Milyon TL olan kaba yemi üreticilere dağıtıyor.

Mein Schiff 5 Bodrum'a geldi

Mein Schiff 5 isimli dev yolcu gemisi, 2 bin 759 yolcu ve 908 personelle Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi.

Benzine Yine Zam

Döviz kurlarındaki dalgalanma ve Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle benzin ve motorin fiyatları sürekli değişiyor. Motorine yapılan zammın ardından, benzin fiyatlarına da 1,30-1,55 TL arasında bir zam bekleniyor.

Parkomat Ücretlerine Zam

Fethiye'de yol üstü otopark ücretlerine zam geldi. Yeni gelen zamlar ile beraber park ücretleri 15-30 dakikası 15 TL'den 20 TL'ye, 30-60 dakikası 17 TL'den 25 TL'ye, 60-120 dakikası ise 25 TL'den 35 TL'ye yükseldi.

Muğla’da Toplu Taşıma Ücretleri Ne Kadar Oldu?

Muğla'da toplu taşıma araçlarına ve taksi ücretlerine zam geldi. 15 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak yeni fiyatlara göre öğrenci tarifesi 9,90 lira olurken, tam tarife 18,90 olarak belirlendi. 

Dövizle Kredi Çekene Kötü Haber!

Dövizle kredi çektikten sonra taksitleri ödeyemeyen işadamı mahkemenin yolunu tuttu. Yıllar süren davaya son noktaşı koyan Yargıtay 11. Hukuk Dairesi emsal nitelikte bir karara imza attı. Dolar kurunun artmasının öngörülemeyecek bir olgu olmadığına dikkat çeken Yüksek mahkeme; kurlarda yaşanabilecek değişikliklerin davacı tarafça kredi sözleşmenin yapıldığı sırada göz önüne alınması ve basiretli bir tacirin dövizle kredi çekmenin sonuçlarını öngörmesi gerektiğine hükmetti.

Motorine zam pompaya yansıdı

Motorinin litre fiyatına 1.80 lira zam geldi.

Fasulyenin Kilosu 100 Lira Oldu!

Fethiye’de geçtiğimiz haftalarda kilosu 70 lira olan fasulyenin kilosu 100 liraya yükseldi.

Büyükşehir, Çevreci Tesislerden 304 Milyon TL’lik Enerji Üretti

Yenilenebilir enerji kaynaklarının farklı alanlarda kullanımı yaygınlaştırmak, enerji üretiminde fosil kaynakların etkisini azaltmak ve enerji verimliliğinin artırılmasını sağlamak isteyen Muğla Büyükşehir Belediyesi, kurduğu GES ve Biyokütle enerji tesisleri ile doğayı ve bütçesini koruyor.

Fethiye’de taksimetre ücretine zam geldi

Artan akaryakıt fiyatları sonrasında Fethiye’de taksimetre ücretine Q.5 zam geldi. Zammın ardından 40 lira olan indi-bindi ücreti 100 liraya çıktı.

İk Platformu Toplantısı Gerçekleştirildi

Çalışma hayatındaki tüm tarafları buluşturmayı hedefleyen Muğla İnsan Kaynakları (İK) Platformunun ilk toplantısı Bodrum, Marmaris ve Fethiye ilçelerinde turizm sektörünün öncü firmalarının insan kaynakları yöneticileriyle gerçekleştirildi.

Ulaşım Ücretlerine Zam Geldi

Muğla'da toplu taşıma araçlarına ve taksi ücretlerine zam geldi. Zamlı tarifeler 15 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak.

Altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar? 10 Ağustos Perşembe gram altın, çeyrek altın fiyatları... Altın fiyatları 10 Ağustos Perşembe günü merak ediliyor.

Toplam 770 haber.