Ekonomi

Son dakika Ekonomi haberler, en son Ekonomi haberler, Ekonomi haberler burada, haber oku | Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Benzin fiyatları kafa karıştırıyor

Bu hafta iki kere zamlanan benzine bu kez 1 liralık indirim geldi. Benzinin litre fiyatı Fethiye’de 23 lira 15 kuruşa düştü. Bir gün yükselip diğer gün düşen benzin fiyatları âdete Bitcoin gibi oldu.

Lpg Benzine Göre Daha Karlı

Benzin ve motorine ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaş LPG’ye yönelmeye başladı. Artık arabaya bile binmenin lüks olduğu bir dönemde vatandaş diğerlerine göre daha ucuz olan LPG’ye yönelmeye başladı.

Havalar Isındı Fiyatlar Düştü

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte meyve ve sebze fiyatlarında ciddi düşüşler yaşandı.

Benzin 24 Lirayı Geçti

Geçen gün litre başına 1 lira 70 kuruş zam gelen benzine yeni bir zam daha uygulandı. Benzinin litre fiyatına 1 lira 3 kuruşluk bir zam daha yapıldı.

Benzine Yeni Zam Kapıda

Akaryakıta gelen zam hız kesmeden devam ediyor. Benzine 1 lira 3 kuruş zam bekleniyor.

Dev gemiye bakan bir daha baktı

323 metre uzunluğunda 5 bin 260 yolcu kapasiteli 'Costa Venezia' isimli dev gemi, bin 453 yolcu ile yeniden Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi. Büyüklüğü ile dikkati çeken gemiye bakan bir daha baktı.

Dünyadan 160 düğün planlayıcısı Bodrum’da

Dünya'nın en büyük düğün organizatörleri, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen '17. Uluslararası Düğün Çalıştayı'nda bir araya geldi. Organizatörler arasında Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin düğününü organize eden firma da yer alıyor.

Pazara Yoğun Talep

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üstünde olmasıyla hem Fethiye’de yaşayan vatandaşlar hem de farklı şehir ve ülkelerden gelen insanların ilgi odağı Salı Pazarı oldu.

70 kadın üreticiye 700 saman balyası dağıtıldı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ait 100 dönüm arazide Yem Bitkisi Yetiştiriciliği projesi çerçevesinde yetiştirilen arpa ve karışık yeşil ot hasadı yapıldı. Verimin iyi olduğu tarladan yaklaşık 25 ton ürün elde edildi. Bin 200 saman balyası yapılarak bunun 700 adeti 'Kadın Dayanışması ile Koyun Yetiştiriciliği' projesinde Milas İlçesinde destek alan 70 kadın üreticiye törenle dağıtıldı.

Benzin, Motorini Geçti

Benzine 1 lira 70 kuruş zam geldi! Litre fiyatı 23 lirayı geçti. Böylelikle benzin fiyatı, 5 ay sonra ilk kez motorini geçti.

Güncel Dolmuş Fiyatları

Akaryakıta yapılan zamlardan sonra güncel toplu taşıma ücretleri tam bilet 6 lira 65 kuruş, öğrenci biletleri 4 lira 15 kuruş, nakit biniş ise 10 lira olarak devam etmekte.

Benzin Ve Lpg’ye Yeni Zam

Akaryakıt fiyatlarına Brent petrol ve dolar kurundaki yükselişle beraber yeni zam geliyor. Buna göre benzine 1 lira 68 kuruş, LPG'ye 40 kuruş zam bekleniyor.

Köyceğiz festivalinde yöneticiler önlük taktı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Devalı Tatlar Festivali'ne katılan protokol önlük giyerek tezgah başına geçti.

Milas’ta Ekmek 3.50, Simit 4 TL oldu

Milas'ta daha önce 3 liradan satılan 210 gram ekmeğe 50 kuruş, 3 liradan satılan simite ise 1 lira zam yapıldı.

Ören Mahallesinde Tarla Günü

Milas Ören Mahallesinde üretici Salih Kuray'ın tarlasında Yem Bitkileri Projesi çerçevesinde yetiştirilen lenox hasadı yapıldı.

Aras, “Bodrum yabancı turistte 2019’u aşacak”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bu yıl hava ve deniz yoluyla gelecek yabancı ziyaretçi sayısının 2019'u aşacağını belirterek, 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlamayı hedeflediklerini söyledi.

Emekliler Bir Araya Geldiler

Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu üyeleri, İskele Halk Evi’nde bir araya geldi. Sohbet eşliğinde geçen toplantıda emeklilerin sorunları hakkında fikir alış verişi yapıldı.

Fethiye’de Konut Fiyatları Yükseldi

Muğla’nın güzide ilçesi Fethiye’de konut fiyatlarında son yılların en büyük artışı yaşanıyor. Yüksek enflasyon sebebiyle yükselen konut fiyatları, ev kiralarına da yansıdı. Geçtiğimiz yıla nazaran kira fiyatlarında neredeyse 00’e yakın artış gözlemlendi.

2 gemiyle 202 yolcu geldi

Havaların ısınması ile birlikte Bodrum'da turist hareketliliği yaşanmaya başladı. 110 metre uzunluğundaki lüks yolcu gemisi Emerald Azzurra ile 72 metre uzunluğundaki yelkenli gemi Star Flyer, Muğla'nın Bodrum ilçesine toplam 202 yolcu getirdi.

Toplam 770 haber.