Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Geçici Hayvan Bakımevi 20 bin 633 ziyaretçiyi ağırladı

Doğal yaşam alanları ve teknik özellikleri ile Türkiye’nin en donanımlı barınaklarından biri olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi can dostların daha iyi bir yaşam sürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. 37 bin 349 m2 alan arazi üzerine inşa edilen Geçici Hayvan Bakımevinde ilk kabul ünitesi, yavrulu anne bakım, karantina, muayene, ameliyathane ve müşahede üniteleri yanında kedi üniteleri, açık-kapalı kafesler, doğal yaşam park alanları bulunuyor.

Geri Dönüşüm Sanat Sergisi Gerçekleştirildi

5 Haziran Dünya Çevre Günü, Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kireç dağıtımı ile başlayan etkinlikler, Geri Dönüşüm Sanat Sergisi, Sıfır Atık Yarışma Ödül Töreni ve Kızıldağ Mesire Alanı yürüyüşü ile devam etti.

Dereceye giren objelere ödülleri verildi

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi İklim ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve ilgili STK’lar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. İklim değişikliği ve sıfır atık konulu obje yarışması ile okullar arası atık pil ve elektronik atık yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

Ortaçgil ve Tezer hayranları ile buluştu

Telmessos Antik Tiyatrosu'nda Açık hava konserleri, ünlü sanatçıları müzik severlerle buluşturmaya devam ediyor.

Ortak Hizmet Protokolü İmzalandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Yatağan Belediyesi arasında, Stratonikeia ve Lagina'da arkeolojik kazı, bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına destek verilmesine ilişkin ortak hizmet protokolü imzalandı.

Fethiye’de kiralık ev fiyatlarındaki artış sürüyor

Türkiye’de kira artışlarına bir yıllık süre ile sınırlama getirildi. Ancak kira artışlarının önüne geçmek mümkün olmadı. Enflasyonun düşüşünün de kira fiyatlarına yansıması uzun vadeli olacak şekilde devam ediyor.

“Yaza Merhaba” konseri yine izleyenlerin beğenisini kazandı

Fethiye Kardelen Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğunun;  03 Haziran 2023 tarihinde verdiği “Yaza Merhaba” konseri yine izleyenlerin beğenisini kazandı. 

Fethiye’de Yağmurların Ardından Güneşli Hava Hâkim Oldu

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine gelmesiyle beraber vatandaşlar Pazar gününün tadını sahil kenarlarında çıkardı.

Fethiye’de LGS Maratonu Başladı

Liseye Geçiş Sınavı (LGS), saatlerin 09.30’u göstermesiyle beraber ilk oturumuyla Fethiye’de başladı.

Doğan ailesinin acı günü

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu gençlik koordinatörü Erkan Doğan’ın babası Durmuş Doğan hayatını kaybetti. Merhumun ailesine SED Medya olarak baş sağlığı diliyoruz.

“Engelsiz Kulaçlar” ekinliği gerçekleştirildi

Gençleri spora yönlendirmek ve sporu sevdirmek amacıyla çeşitli projeleri hayata geçiren Saran Group; “Engelsiz Kulaçlar” kurumsal sosyal sorumluluk projesinin 7.’sini 3 Haziran Cumartesi günü Fethiye’de gerçekleştirdi.

Başkan Gürün’den Çevre Günü Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 5 Haziran Dünya Çevre Günü için bir mesaj yayımladı.

Satış yaparak sokak hayvanlarına yardım edildi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde veteriner tekniker ve emekli öğretmen Nurhan Kara, sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla ikinci el pazarında satış yaparak hayvanlara yardım eli uzatıyor.

FTSO’nun Hijyen Eğitimine 47 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gıda ve su sektörü çalışanlarına yönelik ‘Hijyen Eğitimi’ düzenlendi. 

Zorla Senet İmzalatma İddiasıyla 6 Kişi Gözaltına Alındı

Fethiye’de arazi için zorla çek, senet imzalattıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı. 

Jandarma’dan Özel Çocuklara, Özel İlgi

Fethiye Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu (GİGA) Destek Eğitim Odası öğrencileri düzenlenen gezi programında keyifli bir gün geçirdiler. 

Mehmet Barlas 81 yaşında hayatını kaybetti

Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Şişli'deki bir hastanede hayatını kaybetti. Barlas'ın vefatı sevenlerini ve medya camiasını yasa boğdu.

Yakup Otgöz: Muğla’mıza Yeni Bir Muğla Daha Ekleyeceğiz

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz TBMM’de kayıt yaptırdı.

FTSO’da İhracatta Başarılı Pazarlama Eğitimi Verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) düzenlenen ‘İhracatta Başarılı Pazarlama ve Satış Becerileri / Trademap ve Diğer Intracen Platformlarının Kullanımı Eğitimi’ne FTSO üyeleri ve meslek komitesi üyelerinin de aralarında yer aldığı 10 kişi katıldı.

Toplam 14499 haber.