Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Kent Meydanı otoparkı hizmete devam ediyor

MUĞLA (İHA) İl genelinde otopark kapasitesini arttırmak için çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin, Menteşe ilçesinde araç parklanmalarının trafik yoğunluğuna neden olmaması için faaliyete aldığı Kent Meydanı otoparkı hizmete devam ediyor. Bölgede bulunan sosyal alanlar, okullar, kurum ve kuruluşlardan kaynaklanan yoğun araç parkının trafik yoğunluğuna neden olmaması için faaliyete giren Kent Meydanı otoparkı, 24 saat boyunca güvenlik kontrolünde bulunarak vatandaşlara güvenli bir park alanı oluşturuyor.

SİGARAYA 1,5 TL ZAM GELDİ

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna paket başına 1.5 TL zam geldiğini duyurdu. Sigaraya en son temmuz ayında zam yapılmış, en ucuz paket 27 lira olmuştu.

FETHİYE' DE TRAFİK ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, trafiğin kontrollü bir şekilde ilerlemesi için çalışmalarına devam ediyor.

2 GÜN ÜST ÜSTE ZAMLANAN MOTORİNE BU SEFER İNDİRİM GELDİ!

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor.

HEM YAZI HEM DE KIŞI YAŞAYACAĞIZ

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde artacağı ve hafta sonu güneşli bir havanın ülke geneline hâkim olması bekleniyor. Pazartesiden itibarense Rusya'dan gelen soğuk havanın etkisine girecek olan Türkiye, aynı hafta içinde hem yazı hem de kışı yaşayacak.

KERAMETTİN YILMAZ, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Ölüdeniz Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu.

SEYDİKEMER’DE EV YANGINI, EVİN ÜST KATI VE ÇATISI YANDI

Seydikemer’de bir ada parselinde bulunan ev de yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Başkan Gümüş Zabıta personeli ile bir araya geldi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Zabıta Haftası nedeniyle Menteşe Belediyesinde görev yapan Zabıtalar ile düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MUĞLA PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’da yapacağı program iptal edildi.

ALT YAPI ANTRENÖRLERİ VE YÖNETİCİLERDEN, BAŞKAN KARACA’YA ZİYARET

Fethiyespor altyapı antrenörleri ve yöneticileri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

TASARIMCI FIRAT NEZİROĞLU FETHİYE BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Dünya Çağdaş Sanatı içinde kendine has teknikleri ile, Anadolu’ya ait kumaşları modayla birleştiren ünlü tasarımcı Fırat Neziroğlu Fethiye Belediyesi’ni ziyaret etti.

ADM VE GDZ ELEKTRİK, ÇEVRESEL-SOSYAL-YÖNETİŞİM SKORUYLA TÜRKİYE BİRİNCİSİ, “GELİŞMEKTE OLAN PAZARLAR”DA DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

Adm ve Gdz Elektrik, uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s tarafından yapılan Çevresel, Sosyal ve Yönetişim (ESG) performans sıralamasında elde ettiği 62 puanla en yüksek derece olan “A1 İleri Düzey” derecesini aldı. Şirketler, bu puanla Türkiye elektrik sektöründe birinci sırada yer alırken; “Gelişmekte Olan Pazarlar” dünya sıralamasında da elektrik sektöründe üçüncülüğü elde etti.

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU!

SEÇİM 8 EKİM 2022’DE! İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanlığı olağan genel kurulunun tarihi belli oldu. İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanlığı 8 Ekim 2022 Cumartesi günü seçimli olağan genel kurulunun Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonunda yapılacağı öğrenildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi öncülüğünde yol yapım çalışmaları İnönü Bulvarı ve Atatürk Caddesi birleşiminde hızla devam ediyor.

BAĞDAMLARI MAHALLE MUHTARI’NDAN YK ENERJİ’YE TEŞEKKÜR

Muğla'nın Milas ilçesi Bağdamları Mahallesi Muhtarı Dursun Gün, mahallesinde yapılan ve köy halkının hayatını kolaylaştıran çalışmalara verdikleri destekleri için Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye (YK Enerji), teşekkür etti.

MARMARİS BELEDİYESİ’NDE ’ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİ HİZMETLERİ BİRİMİ’ KURULACAK

Marmaris Belediye meclisinde Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Birimi kurulması yönünde karar alındı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay konuyla ilgili 'Bundan böyle şehit yakınlarına ve gazilere daha iyi hizmet vereceğiz' dedi.

BAŞKAN GÜMÜŞ, “ZABITALARIMIZ ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta Birimini ziyaret ederek ekiplerin zabıta haftasını kutladı.

KAMU-SEN MUĞLA İL TEMSİLCİLİĞİ’NDEN BANKA PROMOSYON AÇIKLAMASI

Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata tarafından banka promosyon anlaşmaları konusunda basın açıklaması yapıldı.

İKİ KONFERANS BİR ARADA! KAYMAKAM BALCI’DA KATILDI

Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman MYO’da 5. Uluslararası Veri Bilimi Ve Uygulamaları Konferansı ile 2. Siber Güvenlik Adli Bilişim Konferansı yapıldı. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’da katıldı.

Toplam 14581 haber.