Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Karaca yol ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Çatalarık Mahallesi’nde devam eden parke yol ve kaldırım ile İnönü ve Atatürk Caddelerinde ise altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

FTSO’DA ‘TAKIM OLMAK’ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) meclis üyeleri ve çalışanları ile Fethiye Güç Birliği (FGB) şirketi çalışanlarına yönelik Okçu Akademi eğitmeni Gökhan Okçu tarafından ‘Takım Olmak’ semineri verildi. Seminerde kişisel motivasyon, liderlik, iletişim, beden dili ve takım çalışması konuları ele alındı.

Seydikemer Belediyesi Yol Çalışması Devam Ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kabaağaç Mahallesindeki yol çalışmasına devam ediyor

Menteşe’de Kar Mesaisi

Menteşe’de hafta sonu başlayan ve yüksek kesimdeki mahallelerinde etkili olan kar yağışı ile birlikte Menteşe Belediye ekipleri hafta sonu boyunca 10 iş makinası, 1 tır, 4 kamyon ve 30 personel ile kar küreme ve yol açma çalışması yaparak yoğun bir mesai harcadılar.

Öğrenciler Gazileri Ziyaret Etti

Merkez Atatürk İlkokulu öğrencileri ve öğretmenler Muharip Gaziler Ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Bodrum’da güneşi gören sahile koştu

Türkiye'nin birçok bölgesi kara kışa teslim olurken, Bodrum'da yüzünü gösteren güneşin ardından vatandaşlar sahile akın etti.

Uluslararası Altın Kalite Ödülü Dalyan’a geldi

Türkiye'de farklı sektörlerden en iyi isimlerin belirlendiği 5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri, İstanbul'da düzenlenen törenle sahiplerini bulurken, Muğla'ya da ödül geldi.

Köyceğizli öğrencilere, kardeş hediyesi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 'Kardeş Okul' projesi kapsamında İstanbul'dan gönderilen hediyeler öğrencilere teslim edildi.

Köyceğizli vatandaşlar beyaz bir sabaha uyandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yüksek kesimlere yılın ilk karı yağdı. Yüksek kesimlerin beyaza büründüğünü gören vatandaşlar ise karın keyfini çıkardı.

Bodrum’da 200 göçmen, antik kenti gezdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinin yaklaşık 3 bin 500 antik kenti Pedasa'da 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan farklı uyruklardan 200 göçmen, antik kenti gezdi.

EGİAD’dan Basın Açıklaması

Ege Genç İş İnsanları Derneği(EGİAD) içerisinde bulunulan ekonomik durum ile ilgili basın açıklaması yaptı.EGİAD BAŞKANI Alp Avni Yelkenbiçer yaptığı açıklamada “Bilimin ışığında, rasyonel politikalara geçilmeli, toplumu umutsuzluğa ve mutsuzluğa sürükleyen politikalardan vazgeçilmelidir” dedi.

APPLE’dan Bir Zam Daha

Apple ürünlerine bir ay içinde 2. kez zam yaptı.

Meteroloji’den Muğla’ya kar yağışı uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi'nden yapılan meteorolojik değerlendirmeye göre, bugün akşam saatlerinde Muğla'nın yüksek kesimlerine kar yağışı beklendiği bildirildi.

Benzin İstasyonlarında Zam Kuyruğu

Bu gece yarısından itibaren benzine 56 kuruş, motorine 1.14 kuruş ve LPG ye 70 kuruş zam geleceğini duyan vatandaşlar zam gelmeden önce yakıt alabilmek için benzin istasyonlarına koştular.

Saadet Partisi’nden Yerli Malı Vurgusu

Saadet Partisi Fethiye kadın Kolları Teşkilatı tarafından “Yerli Malı Haftası” ile ilgili olarak basın açıklaması yapıldı.Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde yapılan basın açıklamasında yerli malının önemini vurgulamanın yanında aynı zamanda tutum ve yatırımın da yerli olması gerektiğine dikkat çekildi.

Kuru kozalak içinde yaşama tutundu

Yaz sezonunu iklim krizi, kuraklık ve orman yangınları ile mücadele ederek geçiren Muğla'da toprakta yetişmesi gereken mantar kuru kozalakta hayat buldu.

Marmaris’te göçmen kaçakçılarına geçit verilmiyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde göçmen kaçakçılığına karşı önlemler arttırıldı. Yasa dışı yollar ile yurt dışına çıkmaya çalışanlara jandarma komandolar geçit vermezken, kontrolsüz geçiş ve kaçakçılık faaliyetlerini önlemek amacı ile başlayan operasyonlarda patikalar dahi kontrol ediliyor.

Muğla Valiliğinden sel mağdurlarına destek

Muğla Valisi Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet, 4 Aralık 2021 Cumartesi günü etkili olan sağanak yağıştan etkilenen Marmaris ilçesini ziyaret etti. Ziyarette mağdur ihtiyaç sahiplerine 20'şer bin lira destek verildi.

Kumbaralar ‘Yetim Projesi” İçin Açıldı

Fethiye İlçe Müftülüğü’ne bağlı Hacı Fehmi Özer 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarını “Yetim Projesi” için bağışladı

Toplam 14601 haber.