Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Menteşe Belediyesi’nden “Karakış Destek Paketi”

Pandemi ve kısıtlamalar döneminde sosyal belediyecilik anlayışı gereği ihtiyaç sahiplerine yardım ve destekte bulunan Menteşe Belediyesi kış aylarının başlamasıyla birlikte 'Karakış Destek Paketi' uygulamasına başladı.

Seydikemer'de asfalt çalışmaları tamamlandı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatı doğrultusunda başlatılan asfalt çalışmaları tamamlandı. 18 mahalle asfaltla buluşurken toplamda 54 kilometre yol asfaltla kaplandı.

Rehabilitasyon Merkezleri Antalya’da buluştu

Türkiye’de bulunan 3017 Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi için Antalya Kemer’de Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri Kongresi yapıldı. Kongreye Ak Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan Başkanlığında Milletvekilleri, Daire Başkanları, Genel Müdürler, Üniversiteden Akademisyenler onlarca Dernek Vakıf ve Sivil Toplum Kuruluşları katılmışlardır.

Başkan Ünal, “ Şehit yakınlarına yapılan hakaret ve küfürler kabul edilemez”

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal, İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın şehit ağabeyine küfür etmesinin utanç verici bir durum olduğunu ifade ederek, 'Şehit ve ailelerine saygısızlığı ne şahsım olarak ne derneğimiz olarak asla kabul etmemiz mümkün değil' dedi.

Atamız

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü dolayısıyla 10 Kasım Çarşamba günü Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde tören düzenlenecek.

Özel Zeynep Ceylan Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Özel Zeynep Ceylan Rehabilitasyon Merkezi Taşyaka Mahallesi’nde açıldı. Özel Zeynep Ceylan Rehabilitasyon Merkezi Fethiye2nin 5.rehabilitasyon Merkezi oldu.

“Sen De Gel Down Cafe” misafirlerini bekliyor

Fethiye kordon boyunda bulunan 'Sen de Gel Down Kafe' hizmet vermeye devam ediyor. Sosyal sorumluluk projesi adı altında açılan kafede özel bireyler hizmet veriyor.

Bodrum’da yıllardır süren kaçak yıkımlar devam ediyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde belediyenin kaçak yapılarla mücadelesi devam ederken, iskelelerin ve kaçak yapıların yıkımı 3 yıldır sürüyor.

Muğla’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma yarışları başladı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıl dönümü dolayısıyla, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu”, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Yüzme Yarışları” ve “Ata’yı Anma Satranç Turnuvası” yapıldı.

Bodrum Belediyesi’nden yürekleri ısıtan proje

Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi'nde başlatılan 'Pamuk Eller Canlara' projesi ile can dostların soğuktan korunması hedefleniyor.

Boğa Güreşinde tekme ve yumruklar havada uçuştu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde düzenlenen boğa güreşlerine tekme, yumruk ve sopalı kavga gölge düşürdü.

Marmaris’te çocuklar gönüllerince eğlendi

Marmaris Belediyesi, yangından etkilenen mahallelerde yaşayan çocuklar için şenlik düzenledi. Etkinlikte çocuklar gün boyunca eğlencenin tadını çıkardı.

11 Kasım milli ağaçlandırma gününde 252 milyon fidan

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü programı kapsamında tüm ilçelerde fidan dikme programı yapacak.

Gökova Körfezi Akbük ve Turnalı’da Kıyı Temizliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Menteşe Kent Konseyi işbirliğinde “Denizden Karaya Ormanlarımıza Kıyılarımıza Sahip Çıkıyoruz” başlığı taşıyan çocuklara yönelik farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Pazar günü gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Gökova Körfezi’nde Menteşe Belediyesi sorumluluk alanında yer alan Turnalı ve Akbük’te kıyı temizliği, Akbük koyunda ise deniz dibi temizliği yapıldı.

Meltem Avcılık İle Hakan Yıldırım Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

Hamza Yıldırım’ın oğlu Madenci Hakan Yıldırım ile Hasan Avcılık’ın kızı Paspatur esnaflarından Meltem Avcılık Meğri Restoran’da düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.

Menteşe Mutfak Kültürü Atölyesi İlk Konuklarını Ağırladı

Menteşe’de kültür turizminin canlandırılması, gastronomi potansiyelinin turizme entegre edilmesi amacıyla geçtiğimiz günlerde törenle açılışı yapılan “Tarihi Şaraphane Menteşe Mutfak Kültürü Atölyesi” ilk konuklarını ağırladı. Denizli Doğa Yürüyüş Spor Kulübü Derneği (DOĞADEN) üyesi 200 kişi tarihi Şaraphanede kahvaltı yaptıktan sonra Değirmendere Kanyonu yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Antik kentte araba fuarı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan Dünyanın en büyük mermer antik kenti Stratonikeia antik kenti girişinde Türkiye'nin dört bir yanından gelen araç tutkunları fuarda buluştu.

Akut Planlı Bölgesel Eğitimi Fethiye’de

AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin planlı bölgesel eğitimleri kapsamında AKUT Fethiye ekibi ev sahipliğinde 5 ile 7 Ekim 2021 tarihleri arasında navigasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Kasım ayında denize akın ettiler

Türkiye'de Kasım ayının ilk haftası Doğu bölgelerinde ve Kuzey'de soğuk ve kar hakimiyetini hissettirirken, Muğla'da yaz aylarından kalma sıcak günler yaşanıyor.

Toplam 14499 haber.