Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Vali Akbıyık’tan ‘14 Mart Tıp Bayramı’ mesajı

Muğla valisi İdris Akbıyık toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, sağlık neferleri başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Başkan Gürün sağlık emekçilerinin gününü kutladı

En büyük hazinemiz olan sağlığımızı korumak ve sürdürmek için gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarına çok şey borçlu olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Yumurta Üretim Çiftliği hizmete açıldı

Yeşilüzümlü Halkevi ve Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme Kalkınma Kooperatifi'nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü'de yaptırılan yumurta üretim çiftliği törenle hizmete açıldı.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıldönümü oratoryo ile anlatıldı

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy, Fethiye'de de oratoryo ile anlatıldı.

Köyceğiz’de İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Gerçekleştirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Şehit Seyhan Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programla kutlandı.

Muğla’ya Şiddetli Yağış Uyarısı Yapıldı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada Muğla’ya şiddetli yağış uyarısı yapıldı.

Menteşe’de Otogar Yolunda İkinci Etaba Geçildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı arasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı. 2. Etap olarak bu sapaktan yeni otogara kadar olan kısım kapatılarak genişletme ve sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

İstiklal Marşımız 103 Yaşında!

Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen İstiklal Marşımızın kabulünün 103’üncü yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı düzenlenen törenle kutlandı.

Kökten, “Program Hepimizi Duygulandırdı”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programına katıldı.

Saatcı, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. Yıldönümü Nedeniyle Mesaj Yayınladı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, İstiklal Marşı'nın Kabulü’nün 103. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “İstiklal Marşı’nın Türk Milleti’nin bir manifestosu olduğunu açıkladı.

Başkan Akdenizli, İlk İftar Programında Teşkilatla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Ramazan ayının ilk iftarını AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün katılımıyla Cumhur İttifakı Teşkilatı ile birlikte yaptı.

Başkan karaca’dan istiklal marşı’nın kabulünün 103. Yıldönümü mesajı

“Bugün milletimizin bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin en güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

Başkan Akdenizli: “İstiklâl Marşı’mız, Milli Mücadele Ruhumuzu Canlandırmıştır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, milli mücadelemizin zaferini ve milletimizin bağımsızlığını anlatan İstiklâl Marşı’mızın kabul edilişinin 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fethiyeli Öğrencilerden Şehide Vefa Anması

Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu Ortaokulu, Beşkaza’nın Yiğitleri kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında okullarının adını taşıyan Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu’nun önce ailesini daha sonrasında da mezarını ziyaret etti.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Sağlık Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu 14 Mart tıp Bayramı öncesi Bünyesinde bulunan Sağlık çalışanları ile Keyf-i çadır’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Akbıyık’tan İstiklal Marşı'nın Kabulü Mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Yumurta Çiftliği Üretim Merkezi Ve Yeşilüzümlü Halkevi Hizmete Açılıyor

Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme ve Kalkınma Kooperatifi’nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü’de yaptırılan yumurta üretim çiftliği ve Yeşilüzümlü Halkevi 12 Mart 2024 günü, saat: 17.00’de hizmete açılıyor. İki tesisin açılışı, Yeşilüzümlü’deki Durmuş Demirci Sosyal Tesisi’nin içindeki yeni Halkevi’nde yapılacak.

Akdenizli “Hoş Geldin On Bir Ayın Sultanı Ya Şehr-İ Ramazan”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm vatandaşların mübarek Ramazan Ayını kutladı.

Karaca’dan Ramazan Ayı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toplam 14605 haber.