Magazin

Son dakika Magazin haberleri, en son Magazin haberler,, Magazin haberleri burada, haber oku | Magazin

Magazin Haberleri

Marmaris’te eğlence sokağa taştı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bayramın ilk günü barlar sokağında eğlence sokaklara taştı.

Club Arena’da Sefo rüzgarı esti

Muğla'nın Marmaris ilçesinden en gözde gece kulüplerinden olan Club Areena'da bayramın ilk günü rapçi Sefo konser verdi.Yaklaşık 2 bin 500 kişinin dinlemeye geldiği mekanda şarkıcı sahnede sevilen şarkılarını seslendirdi.

Club Areena’da yaz konserleri Hande Ünsal ile başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesi barlar sokağının en büyük gece kulübü olan Areena Club'de sahne alan Hande Ünsal, sevilen ve popüler şarkılarını seslendirdi.

Abramovic’in lüks yatı Eclipse Marmaris’ten ayrıldı

Rus milyarder Roman Abramovic'in 1,5 milyar dolarlık lüks yatı Eclipse, sabah saatlerinde Muğla'nın Marmaris ilçesinden ayrıldı.

Marmaris’in en büyük diskosu Areena Club ‘Yaza merhaba’ açılışı yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Barlar sokağındaki 5 bin kapasiteli en büyük açık hava diskosu 'Areena Club' 'Yaza merhaba' adı altında görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

BELEDİYESPOR, AKHİSAR DEPLASMANINDA

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, deplasmanda Akhisar Belediye’nin konuğu olacak.

Fatma Girik, Bodrum’da toprağa verildi

Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik, Bodrum Adliye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları içinde hayat arkadaşı Memduh Ün'ün yanına defnedildi. Sevenlerinin göz yaşları Girik'in cenazesinde sel oldu.

AZKA otelde coşkulu yılbaşı

Muğla Bodrum'da coşkuyla kutlanan yılbaşında meydanlar kadar otellerde de eğlence doruğa çıktı.

Ebru Şallı gözyaşları içerisinde babasını uğurladı

Ünlü manken, sunucu Ebru Şallı, babasının cenazesinde gözyaşlarına boğuldu. Kanser tedavisi gören Şükrü Şallı, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Güvercinlik Sudi Özkan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

İbrahim Tatlıses ve eski eşi Ayşegül Yıldız Bodrum’da buluştu

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, eski eşi Ayşegül Yıldız'la buluştu.

Fedon "Kanser oldu, ölüyor" diyenlere nispet denize atladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü sanatçı Fedon, kanser olduğu iddialarıyla ilgili olarak, 2 yıl önce böbreğinde bir tümör ortaya çıktığını ve başarılı bir ameliyatla alındığını belirterek, sağlık durumunun çok iyi olduğunu söyledi.Fedon, açıklamasının ardından yüzere denizin keyfini çıkardı.

Selda Bağcan’dan Cumhuriyet konseri

Fethiye Belediyesi Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıl etkinlikleri kapsamında Selda Bağcan Beşkaza Meydanı’nda sahne aldı. En sevilen şarkılarını seslendiren Selda Bağcan, şarkılarını binlerce Fethiyeli ile birlikte söyledi.

Bezos ve Gates Sea me Beach'de

Muğla kıyıları dünyanın en zengin iş insanlarını ağırlamaya devam ediyor.

Merve Özbey, Bodrum Kalesini yıktı geçti

Sarı yaz konserleri kapsamında Bodrum Kalesi'nde sahne alan Merve Özbey izdihama neden oldu. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ve Bodrum'da faaliyet gösteren markaların da sponsorluk desteği ile organize edilen Bodrum Belediyesi Sarı Yaz Kale Konserleri, Merve Özbey'in muhteşem konseriyle sona erdi. Konserler boyunca pop müziğinin sevilen seslerini ağırlayan Bodrum Belediyesi, finali pop müziğin yıldız ismi Merve Özbey ile yaptı. Güçlü sesi ile sevenlerine müzik ziyafeti veren Merve Özbey'in konseri yoğun ilgi gördü.

Öykü Gürman’dan hayranlarına müjde

Bodrum'da sahne alan ünlü şarkıcı Öykü Gürman, hayranlarına müjde vererek yeni single çalışmasının yolda olduğunu açıkladı. Ünlü sanatçının konserinde başından aşağı begonvil serpildi, ayakkabılarını çıkarıp kolbastı oynadı.

Sinan Akçıl: 'Burcu Kıratlı'dan çocuk istiyorum'

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, Muğla'nın Bodrum ilçesinde verdiği konserde eşi Burcu Kıratlı'dan çocuk istediğini ifade etti. Ünlü oyuncu Kıratlı ise sağanak yağmura aldırmadan konser sonuna kadar eşini yalnız bırakmadı.

Sarı Yaz konseri Emre Kaya ile devam ediyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bodrum Belediyesi Sarı Yaz Kale Konserleri devam ediyor. Ücretsiz halk konserlerinde Derya Uluğ, Demet Akalın, Ozan Doğulu ve Hera'nın ardından Emre Kaya sahne aldı. Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından Emre Kaya, muhteşem sahne performansıyla sevilen şarkılarını müzikseverler ile birlikte söyledi.

Ozan Doğulu ve Hera, Bodrum Kalesi’nde sahne aldı

Ünlü prodüktör ve aranjör Ozan Doğulu ile sevgilisi genç popçu Kübra Hera Aslan, Bodrum Belediyesi Sarı Yaz konserleri kapsamında Bodrum Kalesi'nde sahne aldı.

Demet Akalın’dan Gülben Ergen’e şok sözler: “Ben kendi paramla okul yaptırıyorum Gülben Ergen gibi milletten para toplamıyorum”

Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü şarkıcı Demet Akalın hayranlarını coşturdu. Akalın'ın Antalya'da bir köy okulu yaptırıyorum inşallah ama öyle Gülben gibi milletten para toplayarak yaptırmıyorum' sözleri ise şok etti.

Toplam 204 haber.