Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

CHP 100 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. kuruluş yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile sona erdi. 

Aday Adayı Çaylı, “Emin Adımlarla İlerliyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ziyaret ettiği bölgelerde büyük bir teveccüh ile karşılandığını kaydeden Aday Adayı Çaylı, emin adımlarla adaylığa yürüdüğünü belirtti. 

İlçe Başkanı Turgutoğulları’ndan İzmir’in Kurtuluş Yıldönümü Mesajı

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, 9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Aday Adayı Pabuşçu’dan İzmir’in Kurtuluş Yıldönümü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Veli Pabuşçu, 9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

CHP İl Başkanı Hüseyin Erol Adaylığını Açıkladı

CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, 23 Eylül’de yapılacak il kongresi öncesinde adaylığını açıkladı. 

Başkan Akdenizli, Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte toplantı yaparak talepleri dinledi, Belediyenin proje ve yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Mehmet Demir'den CHP'nin 100. Kuruluş Yıldönümü Mesajı!

Cumhuriyet Halk Partili siyasetçi Mehmet Demir, CHP'nin 100. kuruluş yıldönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Karaca, “Kahramanlık destanının 101. Yıldönümüdür”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İzmir’in kurtuluş yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Anadolu’nun incisi İzmir’in kurtuluşu, yıllarca değişik cephelerde özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi veren insanlarımıza can suyu olmuştur.

Kaymakam Kaya göreve başladı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Kaymakamı Nurullah Kaya göreve başladı. Kaymakam Kaya’yı ilçede görev yapan kurum müdürleri ve idari amirler karşıladı. Kaya ‘’ Turizmde marka bir şehir olan Marmaris’te el birliği ile güzel görevler yapacağız’ dedi.

Otgöz’den Yerel Seçim Vurgusu; “Yatırıma Hizmete Boğacağız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İlçe Başkanı Ersöz Güler ve teşkilat mensupları ile birlikte Yatağan’da yoğun bir programa imza attı.

Otgöz, "Muhalefet kavga ederken biz eser siyasetine devam ediyoruz"

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ve teşkilat mensupları ile birlikte Menteşe’de bir dizi programa katıldı.

Muğlalı çiftçilerin sorunları Milletvekili Otgöz’e verildi

Muğla İli Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısında alınan kararlar dosya halinde TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’e verildi.

Milletvekili Otgöz, “AK Parti olarak biz daima sahadayız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına devam ediyor. Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Fethiye’den sonra Ula’da sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Ula İlçe Başkanlığı’nda toplantı yaptı.

"Yerel seçim öncesinde hepimiz yoğun bir döneme gireceğiz"

CHP Marmaris İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetimi Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a nezaket ziyaretinde bulundu. Oktay, CHP’li yöneticilere başarılar dileyerek, "Yerel seçim öncesinde hepimiz yoğun bir döneme gireceğiz” dedi.

Kaymakam Aksoy, Yemekle Uğurlandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2019 yılından bu yana Kaymakamlık görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kocaeli Vali Yardımcısı olarak ataması yapılan Ertuğ Şevket Aksoy ilçede birlikte görev yaptığı kurum müdürlerinin düzenlediği yemek ile uğurlandı.

Sağır, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Muğla Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Harun Sağır ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki esnafı yerinde ziyaret etti.

FETÖ üyesi M.Ç. Köyceğiz'de yakalandı

FETÖ üyesi olan ve bakanlık terör arananlar listesinde turuncu kategoride yer alan M.Ç. Muğla Köyceğiz'de yakalandı.

Akça, “AK Belediyecilikle buluşturmak istiyoruz”

AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça, “Önümüzdeki yerel seçimlerde başta Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kalan diğer belediyeleri de AK Belediyecilikle buluşturmak istiyoruz” diyerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Karaca’dan Bayrak İddialarına Cevap

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Türk Bayrağı üzerine adını yazdırarak, bayrakları belediye görevlilerine şehrin farklı noktalarına astırdı” iddialarına yaptığı kamuoyu açıklamasıyla yanıt verdi.

Toplam 2158 haber.