Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

MENTEŞE, ODUNPAZARI BELEDİYESİ İLE KARDEŞ BELEDİYE OLUYOR

Menteşe Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KABİNE SONRASI KRİTİK MESAJLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün aldığımız yeni bir kararla da vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz. Buna göre 15 Ağustos 2022 tarihinden önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülebilmesini ve böylece tasfiyesini sağlıyoruz" dedi.

CHP’Lİ ALBAN’DAN HEKİMLERE VE SAĞLIK EMEKÇİLERİNE DESTEK

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’nün iş bırakma eylemlerine katılan 400 hekim, ebe ve hemşire hakkında disiplin soruşturması başlatılmasına tepki gösterdi. Alban, “Hekimler ve sağlık personelimiz anayasadan kaynaklı sendikal haklarını kullanmışlardır. Sendika Özgürlüğü ve Örgütlenme Hakkının korunmasına ilişkin yasal düzenlemeyi ihlal eden bu soruşturma işlemi kanuna aykırıdır. Kimse hekimler üzerinde siyasi baskı kurmaya çalışmasın” dedi.

EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis toplantısı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca başkanlığında iki oturumla gerçekleştirildi. Biri gündem dışı olmak üzere toplam 17 maddenin görüşüldüğü toplantıda maddeler oy birliği ile geçti.

ZAFER PARTİSİ 1 YAŞINDA

Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi 1 Yaşında. Zafer Partisi'nin 1. Kuruluş Yıl Dönümü ile ilgili Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı.

GİRGİN ORTACA DALYAN’DA: “BÜTÜN YASAKLAR KALKTI, TEK MÜZİK YASAĞI KALDI”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Yönetim Kurulu ile birlikte Dalyan'da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

MUĞLA MİLLETVEKİLİ GÖKCAN, SEYDİKEMER’DE MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer'de mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Muğla Milletvekili Gökcan burada yaptığı konuşmada; “Yakup Başkanım gece gündüz Seydikemer için çalışıyor, koşturuyor. Seydikemer yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen çok uzun yıllardan beri ilçe olan birçok ilçenin önüne geçmiş durumda. O yüzden çok şanslısınız” dedi.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN, “MUĞLA’DAKİ KORKU İMPARATORLUĞUNU YIKIYORUZ”

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol, Yörük Türkmen Şenliğinde yaşanan olaylar ve Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ilgili Sınırsızlık Meydanı’nda basın açıklaması yaptı.

TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKETLERİNDE İNDİRİM RÜZGARI

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünleri için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kooperatifler kar amaçlı değildir. Fiyatları düşürün" talimatı ile TKK harekete geçmişti. Bu kapsamda ise indirim süreci resmen başladı.

DEVA PARTİSİ İLE MUĞLA’DA MERKEZ SİYASETİN ADRESİ BELLİ OLDU BAŞKAN ÇAY, “BİN BİLSEK TE, BİR BİLENE DANIŞIYORUZ”

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay basına yaptığı açıklamada; Muğla İl ve İlçe teşkilatlarımızla birlikte Denizli ve Uşak’ta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ziyaretlerine katıldık. Vatandaşlarımız Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli ve Uşak’ta DEVA Partisine büyük bir ilgi gösterdi. 3.üncü Yozgat mitingimizde bunun canlı örneği oldu dedi.

GİRGİN: TÜRKİYE BİR DEPREM ÜLKESİ, YAPI ÜRETİMİ MÜHENDİSLİK ESASLARINA GÖRE YAPILMALI

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde şantiye şefliğine dair sorunları gündeme getirdi.

MUĞLA’DA LASTİĞİ PATLAYAN TIRDAN 100’E YAKIN GÖÇMEN ÇIKTI

CHP FETHİYE İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİR: SINIRLARIMIZ YOLGEÇEN HANI! Muğla’da Karabel Mevkii’nde lastiği patlayan bir TIR’dan 100’e yakın kaçak göçmenin çıktığını belirten CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Kaçak göçmenlerin, sığınmacıların toplanma merkezi olduk. Sınırlarımız bu kadar mı yolgeçen hanına döner? Acilen tedbir alınmalı” dedi.

İYİ PARTi MUĞLA MİLLETVEKİLİ METİN ERGÜN FRT TV’YE KONUK OLDU

İyi Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün, Frt TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın bu hafta ki konuğu oldu.

AYŞE ÇİFTÇİ VE PARTİLİLERİN ROZETLERİ TÖRENLE TAKILDI

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’na katılımlar devam ediyor. Yeni üyelere rozetleri ilçe başkanlığında gerçekleşen törenle takdim edildi.

GİRGİN 4/B MAĞDURLARININ SORUNLARINI TBMM’YE TAŞIDI

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını istediği soru önergesiyle 4/B mağdurlarının sorunlarını TBMM gündemine taşıdı.

BAŞKAN ÇAY, "MİLLETLE SİYASET BÖYLE Mİ OLUR?"

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'ye sordu. Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, "Millet ile siyaset böylemi olur?"

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN: “SEVDİKLERİMİZ YANIMIZDA PROJESİ” İLE ALZHEİMER HASTALARIMIZIN YANINDAYIZ…

Muğla’da Alzheimer hastaları için “Sevdiklerimiz yanımızda akıllı saat projesi” hayata geçirildi.

BAŞKAN KARACA, “İMAR BARIŞI OLMAMALI”

Arzu Sipahi ve Seda Köktener’in hazırlayıp sundu “Fethiye” isimli programa konuk olan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca imar barışı konusuna da değindi.

BAŞKAN KARACA, “EN BÜYÜK KRİZLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

“Fethiye” programında konuk olan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca halk evleri ve halk plajlarına da değindi. Seçim vaadimizdi, yaptık diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Seçimlerden önce iki tane halk plajı yapacağımı söylemiştim. 4 tane yapıyoruz. Göcek’ten bize geçen İnlice Plajı’nı çok güzel yapıp halka sunduk. Binlerce insanın teşekkür mesajlarını alıyorum. Sonrasında Karaot’u aldık ve orda da bir halk plajı yaptık. Arife günü de Akmaz Plajı’nı açtık” dedi.

Toplam 2189 haber.