Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Ortaca, Halı Sahalarına Kavuşmaya Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Ortaca Belediyesi işbirliği ile okullara ve belediyeye ait alanlara yapılmaya başlayan halı sahalardan biri olan Dalyan Halidun-Feridun Tınaztepe Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Halı Sahası'nın açılışı gerçekleştirildi.

Avrupa Şampiyonu Milli Takımda Muğla Büyükşehir Atrenörü Görev Aldı

Romanya Bükreş’te 07-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Ümitler (U-21) Taekwondo Avrupa Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Taekwondo Antrenörü Naz Göktaş tek kadın milli takım baş antrenörü olarak görev yaptı.

Kırsal Mahalle Çocukları Bocce İle Tanıştı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kırsal Mahallelerden çocuklar Bocce sporuyla tanıştılar.

Büyükşehir sporcuları 353 madalya ve kupa kazandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları gerek yurt içinde gerekse yurt dışında aldığı başarılarla Muğla’nın gururu oldular.

Muğlaspor adım adım şampiyonluğa

Yıllarca 2. ve 3. Ligde mücadele eden Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta oynadığı 9 maçta 7 galibiyet ve iki beraberlik ile grubunda 23 puanla hem lider durumunda, hem de grubunun namağlup tek takımı. Türk futboluna Sercan Görgülü ve Rıdvan Dilmen gibi ünlü futbolcuları kazandıran Muğlaspor, 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lige düştü. BAL liginde 3 yıl mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, sezon öncesi hedeflerini 3. Lig olarak belirledi.

Yılmaz, 'Önemli olan 3 puandı'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 17.Haftasında Arnavutköy Belediyespor’u ağırladı. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 2-0 kazanarak puanını 22’ye yükseltti. Fethiyespor Kaptanı Murat Yılmaz, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Balan, karşılaşmayı değerlendirdi

Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, alınan mağlubiyet sonrasında açıklamada bulundu.

Gülleri karşılaşmayı değerlendirdi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4 hafta sonra evinde 3 puan aldı.

Şampiyon MSKÜ, Süper Lig Play-off’ta

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından MSKÜ ev sahipliğinde, Üniversiteler Arası Bölgesel Lig Futbol Müsabakaları düzenlendi. Müsabakanın final maçında MSKÜ, Pamukkale Üniversitesini 2-0 yenerek şampiyon oldu ve süper lig play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Tenzor International Cup’ta zafer Tenzor Takımı’nın oldu

Bodrum’da düzenlenen J/70 sınıfı yelken yarışı Tenzor International Cup’ın ilk etabı bugün yapılan yarışların ardından sona erdi. Organizasyonun ilk etabında Tenzor Takımı şampiyon oldu.

Seydikemerspor 3 Puanı Kaptı

Süper Amatör Lig B grup karşılaşmasında Seydikemerspor kendi evinde ağırladığı Marmaris Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.  

Fethiyespor, Arnavutköy’ü Ağırlıyo

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 11 Aralık Pazartesi günü (yarın) 14.00'te evinde Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak.

Şampiyon babanın şampiyon kızları Dünya Kupası yolunda

 Türkiye, Avrupa ve uluslararası şampiyonlukları bulunan kick boks sporcusu ve Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan’ın iki kızı da babalarının yolunda şampiyonluklara koşuyor. Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve 6 yaşında spor ile tanışan Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan Marmaris’teki salonunda şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor.

Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Yelken Yarışları'nın ilk günü tamamlandı

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Yarışları'nın ilk günü 23 teknenin kıyasıya rekabeti ile tamamlandı.

Göcekspor ile Eldirekspor karşılaşması

1.Amatör Lig C Grubu karşılaşmasında Eldirekspor, deplasmanda Göcekspor’u 3-0 mağlup etti.

Fethiyespor, Arnavutköy’e Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 11 Aralık Pazartesi günü 14.00’te evinde Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

Bodrum FK, Menemen FK'yı kupada eledi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Bodrum FK, sahasında Menemen FK’yı 2-1 yenerek 5. tura yükseldi.

Taekwondo antrenörü Naz Göktaş’a milli görev

Muğla’dan Taekwondo Antrenörü Naz Göktaş Romanya’da düzenlenen Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi.

Gülleri, "Rakibimize teslim olduk"

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 16.Hafta mücadelesinde deplasmanda Isparta 32 Spor'a 3-0 mağlup oldu. Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, mağlup oldukları Isparta 32 Spor maçı ile Pazartesi günü oynayacakları Arnavutköy Belediyespor maçı ile ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Toplam 2705 haber.