Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Tenzor International Cup’ta zafer Tenzor Takımı’nın oldu

Bodrum’da düzenlenen J/70 sınıfı yelken yarışı Tenzor International Cup’ın ilk etabı bugün yapılan yarışların ardından sona erdi. Organizasyonun ilk etabında Tenzor Takımı şampiyon oldu.

Seydikemerspor 3 Puanı Kaptı

Süper Amatör Lig B grup karşılaşmasında Seydikemerspor kendi evinde ağırladığı Marmaris Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.  

Fethiyespor, Arnavutköy’ü Ağırlıyo

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 11 Aralık Pazartesi günü (yarın) 14.00'te evinde Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak.

Şampiyon babanın şampiyon kızları Dünya Kupası yolunda

 Türkiye, Avrupa ve uluslararası şampiyonlukları bulunan kick boks sporcusu ve Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan’ın iki kızı da babalarının yolunda şampiyonluklara koşuyor. Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve 6 yaşında spor ile tanışan Milli Takım Antrenörü Terkan Ercan Marmaris’teki salonunda şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor.

Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Yelken Yarışları'nın ilk günü tamamlandı

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Yarışları'nın ilk günü 23 teknenin kıyasıya rekabeti ile tamamlandı.

Göcekspor ile Eldirekspor karşılaşması

1.Amatör Lig C Grubu karşılaşmasında Eldirekspor, deplasmanda Göcekspor’u 3-0 mağlup etti.

Fethiyespor, Arnavutköy’e Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 17.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 11 Aralık Pazartesi günü 14.00’te evinde Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

Bodrum FK, Menemen FK'yı kupada eledi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Bodrum FK, sahasında Menemen FK’yı 2-1 yenerek 5. tura yükseldi.

Taekwondo antrenörü Naz Göktaş’a milli görev

Muğla’dan Taekwondo Antrenörü Naz Göktaş Romanya’da düzenlenen Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi.

Gülleri, "Rakibimize teslim olduk"

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 16.Hafta mücadelesinde deplasmanda Isparta 32 Spor'a 3-0 mağlup oldu. Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, mağlup oldukları Isparta 32 Spor maçı ile Pazartesi günü oynayacakları Arnavutköy Belediyespor maçı ile ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Bodrum FK’nın rakibi Menemen FK

Bodrum FK, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda yarın Menemen FK ile karşı karşıya gelecek.

Köyceğiz’de öğrenciler şampiyonluk için ter dökecek

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okul Sporları Voleybol müsabakaları başlarken, parkeye çıkan öğrenciler şampiyonluk için ter dökecek.

MSKÜ’de tenis antrenörlük kursu başladı

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesinde Teori ve uygulama derslerinin verileceği 2. Kademe tenis kursu, Spor Bilimleri Fakültesi amfisinde 53 kişinin katılımıyla başladı.

Bodrumspor’un Hedefi 3 Puan

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Menteşe Belediyespor formalarına 100.Yıl logosu

Menteşe Belediyespor Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle, tüm branşlardaki formalarına 100. Yıl logosu, Atatürk imzası ve Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında kadına şiddete dur logosu ekledi.

Isparta 32 Spor – Fethiyespor maçı hakemleri belli oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, 16.hafta müsabakasında deplasmanda Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

Fethiyespor’da Parola Belli: 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 16.Hafta müsabakasında karşılaşacağı Isparta 32 maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Kadın Okçular Şampiyon Oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 2023 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçularından Hazal Burun U21 Makaralı Yay kadınlar dalında birinci olarak altın madalya kazandı. Büyükşehir Okçuluk Kadın takımı da aynı şampiyonada birinci oldu.

Fethiyespor, Isparta 32’ye Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 16.Hafta müsabakasında karşılaşacağı Isparta 32 maçı öncesi hazırlıklarına başladı.

Toplam 2715 haber.