Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

LACİVERT BEYAZLILAR ZONGULDAK YOLUNDA

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun ilk karşılaşması için Zonguldak yoluna çıktı.

HOLİDENT DİŞ HASTANESİ'NDEN FETHİYESPOR'A BÜYÜK DESTEK

Fethiye'nin ilk A tipi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Holident, 2022-2023 sezonunda Fethiyespor'un resmi sponsorlarından biri oldu.

ZONGULDAK DEPLASMANI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Afyonkarahisar kampı sonrasında sezonun ilk maçı olan Zonguldak Kömürspor deplasmanının hazırlıklarına başladı.

Muğlaspor ve Yatağanspor'un rakipleri belli oldu

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Muğlaspor ve Yatağanspor'un mücadele edeceği 2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig grubu belli oldu. Temsilcilerimiz, BAL 9. Grup'ta yer aldı.

İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Lig takımı Ortaköyspor ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor'un unutulmaz yıldızı İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Lig'in yeni ekibi Ortaköyspor ile resmi olarak sözleşme imzaladı.

Muğlaspor sezona hazır

Bölgesel Amatör Lig'de birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor'un, 2022-2023 sezonuna hazır olduğu açıklandı.

BODRUMSPOR, KAPTANINI BIRAKMADI

Bu yıl volaeybol 2. Ligi'ne yükselen Bodrum Belediyesi Bodrumspor, bu başarıda büyük katkısı olan takım kaptanı milli voleybolcu Deniz Hakyemez ile yola devam ediyor.

YATTARA, ORTAKÖYSPOR İLE TRANSFER GÖRÜŞMESİ İÇİN MUĞLA’YA GELDİ

Trabzonspor’un eski futbolcusu Gineli İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Ortaköyspor ile transfer görüşmesi için Muğla’ya geldi.

Afyon kampı sona erdi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Afyon kampı sürecini başarılı bir şekilde tamamladı.

Seydikemer’de futbol heyecanı başladı

Seydikemer’de birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla düzenlenen mahalleler ve kurumlar arası futbol turnuvası başladı. Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Seydikemer Belediyespor’un organizasyonuyla bu yıl ikincisi düzenlenen ve büyük heyecana sahne olan Mahalleler ve Kurumlar Arası Futbol Turnuvası 2022 başladı.

Ortacalı sporcular İşitme Engelliler Kadın Futsal Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon oldu

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından, Karabük Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kadın Futsal Türkiye Şampiyonası'nda Ortaca İşitme Engelliler Spor Kulübü şampiyon olurken, bir diğer Muğla temsilcisi Dalaman ise ikinci oldu.

HIRVATİSTAN VE BOSNA-HERSEK’TE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Türkiye Ralli Şampiyonu Fethiyeli Serkan Özdemir 21-28 Ağustos tarihlerinde Hırvatistan ve Bosna-Hersek’te düzenlenecek Avrupa Ralli Şampiyonasının ayağı olan Dinaric Rally de ülkemizi temsil etmek için hazırlıklarını tamamladı.

Seki Zümrüt Çayırı güreşseverler için hazırlanıyor

Seydikemer’de Kırkpınar'ın pehlivanlarının da boy göstereceği 29’uncu Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi Seki Zümrüt Çayırı’nda son hazırlıklar yapılıyor.

Seydikemer’de düzenlenen futbol turnuvası fikstür çekimi yapıldı

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyespor’un organizasyonu ile Seydikemer Mahalleler ve Kurumlar Arası 2022 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası’nda kura çekimleri yapıldı

Muğlaspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig'de birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, 2022-2023 sezonunun başlamasına az bir zaman kala antrenmanlarına devam ediyor.

Menteşe Belediyesi Karate takımı turnuvayı 10 madalya ile tamamladı

Menteşe Belediyespor Karate Takımı 30 Ağustos Zafer Kupası Karate Şampiyonasında 4 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak, turnuvayı başarıyla tamamladı.

FETHİYESPOR HAZIRLIKLARA AFYON’DA DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da devam ediyor.

Spor Toto 1. Lig: Bodrumspor: 3 - Yeni Malatyaspor: 1

Spor Toto 1. Lig'in 1. haftasında Bodrumspor, sahasında karşılaştığı Yeni Malatyaspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti.

SU SPORLARINA İLGİ YOĞUN

Turizm sezonu hızla devam ederken Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı misafirler su sporlarına yoğun ilgi gösteriyor.

Toplam 2711 haber.