Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

ÜNLÜ DJ'DEN MUĞLASPOR'A DESTEK

Almanya'da yaşayan ünlü DJ Stutter, memleketinin takımı Muğlaspor'a sahip çıkarak maddi ve manevi destekte bulundu.

Muğla’nın şampiyon takımı Türk bayraklarıyla karşılandı

Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda Muğla İl Karması Erkek Takımı Türkiye Şampiyonu olurken, şampiyon takım Türk bayraklarıyla karşılandı.

Yatağan’da yüzme bilmeyen kalmayacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi çerçevesinde Yatağan'da kurulumu tamamlanan portatif yüzme havuzu açıldı.

MUĞLA KARTALLARI SAHAYA İNDİ

Bölgesel Amatör Lig'de birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, 2022-2023 sezonunun ilk antrenmanını bu akşam yaptı.

FETHİYESPOR’A YENİ TAKVİYELER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, transferlere hız kesmeden devam ediyor. Kaleci Enes Fidayeo ile 2 yıllık sözleşme imzalayan lacivert beyazlı ekip ayrıca kadrosuna kanat oyuncusu Ali Ceylan ve forvet mevkiinde görev alan Oktay Balcı’yı kattı.

SEYDİKEMER’DE FUTBOL HEYECANI BAŞLIYOR

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Seydikemer Belediyespor’un organizasyonu ile Seydikemer Mahalleler ve Kurumlar Arası 2022 Yılı Halı Saha Futbol Turnuvası başlıyor.

FETHİYESPOR AFYON KAMPINA GİDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fehiyespor, kamp için Afyon’a gidiyor. 8 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan kamp süresince lacivert beyazlılar, bir tane de hazırlık karşılaşması oynanacak.

KOMBİNE SATIŞLARI BAŞLADI

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor’un, kombine bilet satışları başladı.

FETHİYESPOR DENİZLİDEN MAĞLUP AYRILDI

Fethiyespor sezonun ikinci hazırlık karşılaşmasında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor’un konuğu oldu. Lacivert beyazlılar deplasmanda oynadığı mücadeleyi 2-0 kaybetti.

Köyceğiz’deki satranç turnuvası sona erdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen satranç turnuvası ödül töreni ile tamamlandı.

MUĞLALI HOKEYCİ SUDE NUR AVRUPA ŞAMPİYONASI'NIN GOL KRALİÇESİ OLDU

Muğlalı Milli Sporcu Sude Nur Kurt, 21 Yaşaltı Hokey Avrupa Şampiyonası'nda milli takım formasıyla gol kraliçesi oldu.

FETHİYESPOR DENİZLİ YOLUNDA

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, deplasmanda Altaş Denizlispor ile sezonun 2. hazırlık karşılaşmasını oynayacak.

SEVİNÇ,’’BENİM İÇİN YENİ BİR HEYECAN’’

Yeni sezonda Yeşilüzümlü Spor’u çalıştıracak olan Antrenör Fevzi Sevinç, FRT TV mikrofonlarına sezon ve takımla ilgili açıklamalarda bulundu.

MUĞLASPOR YÖNETİMİ HALI SAHADA STRES ATTI

Bölgesel Amatör Lig 2022-2023 sezonu transfer çalışmaları kapsamında birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Muğlaspor'un yönetim kurulu üyeleri, kendi aralarında halı saha maçı gerçekleştirdi.

MUĞLASPOR'UN MİNİKLERİ YENİLGİSİZ ŞAMPİYON

Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nde 29-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen Yerküpe Yayla Cup Futbol Turnuvası bugün oynanan final mücadelelerinin ardından tamamlandı.

Bodrumspor, 2 yabancı futbolcuyu daha renklerine kattı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor, İspanya'nın Celta Vigo ve Valladolid takımlarının formalarını da giyen Sırp futbolcu Dejan Drazic ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

ÇATAL,’’İYİ YOLDA İLERLİYORUZ’’

2022-2023 sezonunun ilk hazırlık karşılaşmasına çıkan Fethiyespor, evinde Nazilli Bel. Spor’u konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmasın ardından Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, berabere tamamlanan mücadeleyi değerlendirdi.

MUĞLASPOR U-11 TAKIMI YERKÜPE FUTBOL TURNUVASI'NA KATILACAK

Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nde yapılacak olan Yerküpe Cup, yarın yapılacak maçlarla başlıyor. 29-31 Temmuz tarihleri arasında üç gün sürecek olan turnuvada 2010-2011-2012-2013 doğumlu sporculardan oluşan takımlar mücadele edecek. Turnuvada Muğla'nın yanı sıra İzmir, Aydın, Konya ve Denizli'den spor kulüpleri yer alacak.

1,98'LİK DEV KALECİ MUĞLASPOR'DA

Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Çatalhüyük Çumra Belediyespor forması giyen 21 yaşındaki kaleci Hüseyin Ayan'ı kadrosuna dahil etti. 1,98'lik boyuyla dikkat çeken genç eldiven, Nazilli Belediyespor altyapısının ardından Sarayönü Belediyespor, Isparta 32spor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor formalarını terletti. Geride bıraktığımız sezon 7 maçta forma giyen Hüseyin Ayan, kalesinde 4 gol gördü. Büyük bir camiaya geldiğini ifade eden Hüseyin Ayan; ''Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Takım arkadaşlarımla birlikte eski günlere geri dönmek için elimden gelen en iyi mücadeleyi vereceğim. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Toplam 2708 haber.