Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

ZİRVEYE BÜYÜK DESTEK

Fethiye Zirve Spor Kulübü antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları 2022-2023 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de oynayacak kulübe sponsorluk desteğinde bulunan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Bahçeşehir Kolejini ziyaret ettiler. Ziyarete Fethiye Zirve Spor Kulübü başkanı Buğra Kağan Günay, kulüp kurucusu ve antrenörü Ali Elmadibi, kulüp genel sekreteri Özge Ertürk Hakanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Fulden Kılınç ile kulüp sporcuları katıldı.

Birimler arası turnuvanın şampiyonu kapı kontrol

Menteşe Belediyesi tarafından Ali Fuat Özge Spor Tesisi açılışı ve Babalar Günü nedeniyle düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Adis Jahovic, Bodrumspor'da

Lig'e yükselen Bodrumspor, Göztepe ile yollarını ayıran Adis Jahovic'i renklerine bağladı.

ÇATAL, “HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

TFF 3.Lig 3. Grup’ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. lige yükselen Fethiyespor, sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, transferleri ve sezon hazırlıklarını FRT TV mikrofonlarına değerlendirdi.

FETHİYESPOR, SEZON HAZIRLIKLARI HIZ KESMİYOR

TFF 3.Lig 3. Grup’ta play offlarda şampiyon olarak TFF 2. lige yükselen Fethiyespor, sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sabah-Akşam idmanlarını sürdüren Fethiyespor aynı zamanda 29 Temmuz Cuma günü Nazilli Bel. Spor ile hazırlık karşılaşmasına hazırlanıyor.

ESNAF HASTANESİNDEN DEV ANLAŞMASI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi 2022-2023 sezonunda Fethiyespor ile sponsorluk anlaşması yaptığını yayınladıkları basın duyurusuyla duyurdu. Sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir diyen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, “Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olarak Fethiyespor’la 2022-2023 sezonundan itibaren başlayacak olan sponsorluk anlaşmamızı duyurmaktan gurur duyarız. Bu anlaşma sıradan bir sponsorluk anlaşmasından ziyade bir yol, kader/ ortaklığı, arkadaşlığı şeklinde değerlendirilmelidir” ifadelerine yer verdiler.

Muğla Kız Hokey Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Anadolu Yıldızlar Ligi Hokey Türkiye Şampiyonu Muğla Kız Hokey Takımı oldu.

MUĞLASPOR U11 TAKIMINA MANGAL MORALİ

2011 ve 2012 doğumlu futbolculardan oluşan Muğlaspor U11 takımı, 29-30-31 Temmuz tarihleri arasında Kavaklıdere'de yapılacak olan Yerküpe Çocuk Futbol Şenliği öncesinde mangal etkinliğinde bir araya geldi.

FETHİYESPOR TRANSFERE DOYMUYOR

TFF 3. Lig 3. Grup’ta başarılı bir sezonun ardından 2. Olarak playofflara kalan ve playoff şampiyonu olarak TFF 2. Lig’ yükselen Fethiyespor’da transfer çalışmaları son hızla devam ediyor. Transfere Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşarak başlayan Fethiyespor teknik heyetin raporu doğrultusunda yürütülen titiz bir çalışma ile gerekli bölgelere transferler yapılıyor.

Muğlaspor dış transferde şov yaptı

Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Muğlaspor, dış transfer çalışmalarında önemli isimleri kadrosuna dahil etti.

Aysu Türkoğlu, Manş Denizi’nde rekor kırmaya hazırlanıyor

Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi olan Aysu Türkoğlu, Manş Denizi'ni geçmek için son antrenmanlarını Bodrum'da yaptı. Türkoğlu, Manş'ı geçen Türk sporcular arasına ismini yazdırmak istiyor.

FETHİYESPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaştıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar Murat Demir ve Oğuz Özden ile anlaşmaya vardı.

Muğlaspor’dan sağ bek takviyesi

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) iddialı bir kadro kuran Muğlaspor, son olarak Çine Madranspor forması giyen 25 yaşındaki sol bek Adnan Erdem'i kadrosuna dahil etti.

FETHİYESPOR ESKİ FUTBOLCUSUNU TRANSFER ETTİ

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaştıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak Fethiyespor altyapısında da forma giyen Rıdvan Türker ile anlaşma sağladı.

Muğlaspor, Aksoy ile sözleşme yeniledi

Bölgesel Amatör Lig transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, altyapısında yetişen ve son iki sezondur A Takım'da forma giyen 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Serhan Aksoy ile yeniden anlaşmaya vardı.

Cengiz Batu Vefat Etti

Milas'ta özellikle salon sporlarında büyük emekleri ve katkıları olan Karate Antrenörü Cengiz Batu vefat etti. Batu'nun zamansız kaybı spor camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

DİNÇEL İÇEL’DEN AYRILDI

Geçtiğimiz sezon Fethiyespor’u çalıştıran ve TFF 3. Lig 3. Grup’ta play-offa kalarak takımı şampiyon yapıp 2. Lige yükselmesini sağlayan Teknik Direktör Selahattin Dinçel Fethiyespor’dan ayrılarak İçel İdman Yurdu ile anlaşmıştı. Daha sezon başlamadan İçel İdman Yurdu Selahattin Dinçel ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Büyükşehir okçuları Türkiye’yi temsil edecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Songül Lök ve Hazal Burun 14-21 Ağustos tarihlerinde İngiltere'de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.

MSKÜ Plaj hentbol kadın takımı Türkiye ikincisi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Üniversiteler Arası Plaj Hentbolu Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kadın hentbol takımı şampiyonayı ikincilikle tamamladı.

Toplam 2705 haber.