Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

DİNÇEL İÇEL’DEN AYRILDI

Geçtiğimiz sezon Fethiyespor’u çalıştıran ve TFF 3. Lig 3. Grup’ta play-offa kalarak takımı şampiyon yapıp 2. Lige yükselmesini sağlayan Teknik Direktör Selahattin Dinçel Fethiyespor’dan ayrılarak İçel İdman Yurdu ile anlaşmıştı. Daha sezon başlamadan İçel İdman Yurdu Selahattin Dinçel ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Büyükşehir okçuları Türkiye’yi temsil edecek

Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Songül Lök ve Hazal Burun 14-21 Ağustos tarihlerinde İngiltere'de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.

MSKÜ Plaj hentbol kadın takımı Türkiye ikincisi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Üniversiteler Arası Plaj Hentbolu Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kadın hentbol takımı şampiyonayı ikincilikle tamamladı.

Fethiyespor ilk hafta Zonguldak deplasmanında

Bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Fethiyespor’un ligdeki ilk maçı belli oldu. 3. Lig’de şampiyon olarak bir üst lige yükselen Fethiyespor 2. Lig’deki ilk maçını 28 Ağustos’ta Zonguldak Kömürspor ile oynayacak.

Fethiyespor'dan orta sahaya takviye

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlattıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak İnegolspor da forma giyen Aykut Ulaç ile anlaşma sağladı.

Menteşeli karateciler İzmir’de fırtına gibi esti

Menteşe Belediye Spor Kulübü Karate Takımı Türkiye Karate Federasyonu tarafından İzmir'de düzenlenen İller Arası Karate Turnuvasından 3 Altın, 2 Gümüş ve 4 bronz madalya ile döndü.

Köyceğizli minik taekwondoculardan il seçmelerinde büyük başarı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde minik taekwondo sporcuları Muğla il seçmelerinde büyük başarıya imza attı.

Fethiyespor defansını güçlendirdi

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Nazilli Belediyespor forması giyen sol bek Selçuk Hakalmaz’ı transfer etti.

Fethiyespor’da Görev Dağılımı

TFF 3.Lig’den playoff şampiyonu olarak TFF 2. Lig’e yükselen Fethiyespor 2 Temmuz Cumartesi günü olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Yeni yönetimini oluşturan Fethiyespor’da Esat Bakırcı bir dönem daha başkan seçilirken yönetim olarak görev dağılımı yapıldı.

Kaymakam Maslak, atletizmde dereceye giren sporcuları ağırladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, okul sporları atletizm Türkiye finallerine katılarak başarı ile dönen öğrenciler Kaymakam Mustafa Maslak'ı makamında ziyaret etti.

Fethiye Zirve Spor Kulübü’nden Karaca’ya şampiyonluk ziyareti

Sezonu altı kupa ile sonlandıran Eczacıbaşı Geleceğe Smaç’ın altyapı kampüsü Fethiye Zirve Spor Kulübü yönetim, antrenör ve sporcuları Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Otgöz, Kırkpınar’ın şampiyonuna altın hediye etti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Deste Orta Boyda 1’inci olarak Seydikemer’a altın madalya kazandıran Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcusu Muhammed Enes Özcan’a altın hediye etti.

Dünya Optimist Şampiyonası`nda final heyecanı

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü ev sahipliğinde, IODA Uluslararası Optimist Sınıf Birliği ve Türkiye Yelken Federasyonu iş birliğiyle gerçekleşen 2022 Arkas Dünya Optimist Şampiyonası tüm heyecanıyla devam ediyor.

661. Kırkpınar’dan Muğla’ya 2 madalya

661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri tamamlandı. Bu sene Kırkpınar Baş Pehlivanı Ankaralı Mustafa Taş’ı finalde yenen Antalyalı Cengizhan Şimşek oldu. Muğla’dan güreşlere katılan güreşçilerden Minik 1 Boy’da Egehan Katrancı 2. Deste Orta Boy’da Muhammet Enes Özcan’da 1. Oldu.

Emre Baran Kırkpınar’dan Köyceğiz’e şampiyon olarak döndü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Belediye Spor Kulübü Güreşçisi Emre Baran Kırkpınar'da yapılan yağlı güreş müsabakalarını birinci olarak tamamlayıp şampiyon oldu.

Muğla’ya bir şampiyonlukta gençlerden

Türkiye Briç Federasyonu 8-16 yaş briç yaz kampı 27 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında Marmaris'te yapıldı.

Anadolu Yıldızlar Ligi Rafting Türkiye Şampiyonası sona erdi

Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde dün başlayan Anadolu Yıldızlar Ligi Rafting Türkiye finalleri müsabakaları sona erdi.

Fethiyespor Genel Kurulu yapıldı

Daha önce çeşitli sebeplerden dolayı 2 kez ertelenen Fethiyespor Olağan Genel Kurulu Olağanüstü olarak toplandı. Yapılan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’da tek aday olarak giren mevcut başkan Esat Bakırcı bir dönem daha Fethiyespor Başkanı olarak seçildi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Rafting Türkiye Şampiyonası Köyceğiz’de başladı

Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde Türkiye Rafting Federasyonu, Muğla Valiliği, Köyceğiz Kaymakamlığı, Köyceğiz Belediye Başkanlığı, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Federasyonu ile Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen Durgunsu Anadolu Yıldızlar Ligi Rafting Türkiye Şampiyonası Köyceğiz Gölü'nde başladı.

Toplam 2708 haber.