Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Muğla'da Çocuklar Bocce İle Tanıştı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Ula Kaymakamlığı, Ula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde çocuklar bocce sporuyla tanıştı.

Dinçel, ‘Takım Bütünlüğümüz İyi Durumda’

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, ligin ikinci yarısından itibaren Fethiyespor’un karşılaştığı takımları değerlendirerek, hafta sonu oynanacak olan Somaspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor Somaspor’a Kitlendi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4 Şubat Pazar günü saat 14.00’da oynanacak olan Somaspor karşılaşmasına kenetlendi.

Fethiyespor Futbol Akademisi KREMLİN BD CUP U12 Turnuvasında

1-2-3 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen KREMLİN BD CUP Turnuvası için Fethiyespor altyapı U12 Takımı Antalya’ya gitti.

İsmet Taşdemir: "Galibiyet Serisi Yakalayabilirsek Çok Avantajlı Duruma Geçebiliriz"

Ligde her maçın zor olduğunu vurgulayan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Galibiyet serisi yakalayabilirsek çok avantajlı duruma geçebiliriz. Bu ligde hiçbir maçın neti ve garantisi yok. Dolayısıyla maçlar çok zor, o gün maça iyi hazırlanan ve iyi konsantre olan maçı kazanıyor" dedi.

Fethiyespor Evinde Kaybetti 1-3

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci sırasında bulunan Iğdır FK ile karşı karşıya geldi. İlk yarıya geride giren lacivert beyazlılar, ikinci yarı sonrasında karşılaşmadan 1-3 mağlup ayrıldı.

Fethiyespor – Iğdır FK maçı ilk 11’leri belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 23.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Iğdır FK karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Orhaniye, Halı Sahaya Kavuşuyor

Marmaris Belediyesi, Orhaniye Mahallesi’nde yeni sahanın çalışmasına başladı.

Fethiyespor’a 23’lük Sağ Bek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen 2000 doğumlu sağ bek oyuncusu Aziz Aksoy ile sezon sonuna dek anlaşma sağladı.

Fethiyespor, İddialı Rakibini Mağlup Etmek İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, yarın evinde lig ikincisi Iğdır FK ile karşılaşacak. Mücadele, 31 Ocak Çarşamba günü (yarın) 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlı ekip mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

Genç Sporculara Vakıf Desteği

Muğla’da altyapıdaki yetenekli çocuk ve genç sporcuların akademik ve sportif eğitimlerine destek verilmesi ve sporcu beslenme ilkelerine beslenmeleri amacıyla Muğlaspor ile yapılan protokol çerçevesinde Muğla Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca ‘Desteğin Rengi Yeşil Beyaz Projesi’ hazırlandı.

Fethiyespor’un Rakibi Iğdır FK

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 23. Hafta karşılaşmasında evinde Iğdır FK’yı konuk edecek. Mücadele, 31 Ocak Çarşamba günü 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Muğlalı Atletizm Sporcusu Demir Şampiyon Oldu

Bursa’da düzenlenen U14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasında Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm sporcusu Irmak Demir şampiyon oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 79 - Türk Telekom: 88

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında Çağdaş Bodrumspor, evinde karşılaştığı Türk Telekom’a 79-88'lik skorla mağlup oldu.

İsmet Taşdemir: "Karşılaşmanın Başından Sonuna Kadar Hak Ettiğimizi Düşünüyorum"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu maçı karşılaşmanın başından sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok güzel bir maç oldu" dedi.

Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 1 - Gençlerbirliği: 0

Trendyol 1. Lig’in 20. haftasında Bodrum FK sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0'lık skorla mağlup etti.

Seydikemerspor, Play-Off’a Yükseldi

Süper Amatör Lig’de B Grubun son maçında Ortaca Belediyespor ile karşılaşan Seydikemerspor, maçı 1-0’lık skorla kazanarak Play – Off’a yükseldi.

Fethiyespor, kötü gidişata ‘dur’ diyemiyor: 2-0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 22. hafta maçında Fethiyespor, konuk olduğu GMG Kastamonuspor’a 2-0 mağlup oldu. 

Karasaçlı, büyük bir başarıya imza attı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan sporcu Yunus Emre Karasaçlı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda 75 kilogram Low Kick branşında Türkiye 3’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Toplam 2705 haber.