Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Muğla’da okul sporlarında başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Okul Sporları Müsabakalarında, ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren, Muğlalı 77 öğrenci düzenlenen tören ile ödüllendirildi.

Milas Belediyespor’da transferler devam ediyor

TVF 1.Lig'de Muğla ve Milas'ı temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı önümüzdeki sezonun kadrosuna kurmak için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

“Gaza Basma Pedala Bas” Etkinliği

5-12 Haziran tarihleri arasında kutlanan Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi tarafından “Gaza Basma Pedala Bas” sloganıyla Beşkaza Meydanı’nda bisiklet şenliği düzenlendi.

Muğla Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü’nden Bir Büyük Organizasyon Daha

Okul Sporları Hentbol Küçük Kızlar Ve Erkekler Türkiye Şampiyonası heyecanı Muğla’da başladı. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan 08-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Okul Sporları Hentbol Küçük Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası heyecanı Muğla’da başladı.

14 İLDEN 16 TAKIM VE 256 SPORCU MUĞLA’YA ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİ

Okul Sporları Hentbol Küçük Kızlar Ve Erkekler Türkiye Şampiyonası heyecanı Muğla’da başladı.

Köyceğiz’de minik pehlivanlar güreş tuttu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Halk Eğitim Merkezinde güreş kursu gören minik pehlivanlar gösteri güreşi gerçekleştirdi.

Tazelenme Üniversitesi olimpiyatları

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde 60 yaş üstü vatandaşların eğitim aldığı Tazelenme Üniversitesi kampüsleri arasında olimpiyatlar düzenlendi.

Köyceğiz’e 2 madalya birden kazandırdılar

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Belediyespor Kulübü güreşçisi Ayça Çomak Türkiye Şampiyonu oldu.

Bodrum sokakları yeşil-beyaz oldu

TFF 2. Lig Play-off finalinde İzmir'de Karacabey Belediyespor'u 3-0 yenerek tarihinde ilk kez 1. Lig'e yükselen Bodrumspor şampiyonluk kutlaması yaptı. Bodrum sokaklarında üstü açık otobüsle tur atan futbolcular ve yönetimi, sokaklarda binlerce taraftar karşıladı.

Serkan Özdemir'den Çifte Kupa

Sporcularımız Yunanistan, İtalya ve Bosna Hersek’te yapılan şampiyonalarda mücadele ederken, Avrupa Ralli Kupası’nın Yunanistan ayağında milli sporcumuz Serkan Özdemir birinci oldu.

Oturarak Voleybol Takımı İle Esnaf Hastanesi Arasında Anlaşma Sağlandı

Fethiye Oturarak Voleybol Takımı ile Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması sağlandı. Anlaşmaya Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’te katıldı.

’Santini Queens Of The Aegean Boostrace’ bisiklet yarışı Marmaris’te gerçekleşti

Türk Telekom sponsorluğunda bu yıl Türkiye'de düzenlenen 'Santini Queens Of The Aegean Boostrace' bisiklet yarışı gerçekleşti. Marmaris'te 29 Mayıs'ta gerçekleşen 145 km'lik etabın kazananı kadınlarda Azize Bekar, erkeklerde Anton Hrabovskyı oldu. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı kapsamında gerçekleşen yarış, yerli-yabancı pek çok bisiklet tutkununu bir araya getirerek Marmaris'in doğal güzelliklerini dünyaya tanıttı.

Bodrumspor 1.Lige yükseldi

TFF 2. Lig Play-Off Finali'nde Karacabey Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek Spor Toto 1. Lig'e yükselen Bodrumspor, şampiyonluk kupasını coşkuyla kaldırdı.

Marmaris rekortmen ve şampiyon yüzücüleri ağırladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 25 Mayıs-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Marathon Masters havuz ve açık deniz yüzme yarışları tamamlandı.

Başkan Otgöz, 'Kaş Belediyesi 1. Yağlı Pehlivan Güreşlerine' Katıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kaş Belediyesi 1. Yağlı Pehlivan Güreşlerine' katıldı.

Gençler Tekvando şampiyonası Muğla’da başladı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Türkiye Tekvando Federasyonu faaliyet programında yer alan Gençler Tekvando Türkiye şampiyonası Muğla Spor Salonunda başladı.

Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası yeniden Muğla’da başlıyor

Dünya Plaj Güreşi Serisi'nin ilk ayağı Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Sarıgerme Plajında bugün başlıyor.

‘’Türkiye Şampiyonası İçin Sporun Başkenti Muğla'da 3 Bin Tekvandocu Gencimizi Ağırlıyoruz’’

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde, Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2022 Yılı Faaliyet Programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Menteşe Spor Salonunda başladı.

Milaslı miniklerin atletizm başarısı

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen bölge finalinde Milaslı minik öğrenciler bir birincilik bir ikincilik elde etti.

Toplam 2708 haber.