Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Vali Orhan TAVLI şampiyon gençlerle bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik haftasında Şampiyonluk sahibi milli sporcularla bir araya geldi.

Fethiyespor 2. lig seferinde

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve ligi 2. Sırada bitirerek 2.Lige yükselmek için play-off oynamaya hak kazanan Fethiyespor play-off maçlarında İçel İdmanyurdu ile final maçına çıkacak. Kazandığı takdirde 2. Lige yükselecek olan takımımız maçın oynanacağı Ankara’ya hareket etti.

Kriket Türkiye Şampiyonası Ortaca’da yapıldı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yapılan Yıldızlar-Gençler Kriket Türkiye Şampiyonası'nda kızlar kategorisinde Afyonkarahisar Spor Lisesi Türkiye şampiyonu olurken, Okul Sporları As Başkanı ve Türkiye Kriket Federasyonu Başkanı Hasan Sabit Alta, Türkiye'nin Temmuz ayında Finlandiya'da yapılacak olan Kriket Dünya Şampiyonası elemelerine katılacağını söyledi.

2 haftada hazırlandılar, Türkiye 2ncisi oldular

Yıldızlar-Gençler Kriket Türkiye Şampiyonası Muğla'nın Ortaca ilçesinde yapıldı. Turnuvaya 2 haftalık süreçte hazırlanan ve daha önce hiç maç yapmayan Muş Spor Lisesi Kız Kriket Takımı 12 takımın mücadele ettiği turnuvada, Türkiye 2.si olarak büyük alkış topladı.

Bisikletseverler Burunucun’da ağırlandı

Bu yıl 16'ıncısı düzenlenen Gökova Bisiklet Turu çerçevesinde 18 ilden 240 bisikletsever, 5 günlük turun ardından Marmaris'e ulaştı.

Türkiye Şampiyonası Bodrum’da yapılıyor

Modern ve Çağdaş Dans, Show Dans ve Caz Dans Türkiye Şampiyonası, Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Dalaman spor turizminde atağa geçti

Sporsever tatilciler için kolları sıvayan Hilton Dalaman, bu kapsamdaki yatırımlarını hızlandırdı. Geçen yıl 'Bisiklet dostu' unvanını alan otel, bu yıl kiteboard, windsurf, seakayak kulüp ve eğitim merkeziyle bu branşlarda hem yurtiçi hem de yurtdışında yarışlar düzenlemek için adaylıklarını tamamladı.

Plaj Voleybolunda ödüller sahiplerini buldu

Menteşe Belediyesi Kötekli Gençlik Festivali plaj voleybolu turnuvası sona erdi. 16 Erkek ve 11 kadın voleybol takımının katıldığı turnuvada Menteşe Belediyesi Voleybol Takımı şampiyon olurken, erkeklerde Beşkaza Platformu Voleybol takımı şampiyon oldu.

Gençlerden Karate müsabakası

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında karate müsabakası düzenlendi.

Şampiyon Öğrenciler Davul Zurnayla Karşılandı

Fethiye Karagedik Ortaokul Müdürü İlkay Şumur ve öğrencileri, Aydın’da düzenlenen Bocce ve Dart Türkiye Şampiyonluğu’nda büyük bir başarıya imza attılar. Bocce Branşında Türkiye Şampiyonluğu kupasını kazanan Fethiye Karagedik Ortaokulu öğrencileri davul zurna eşliğinde karşılandı.

Gençler Judo Maçları Yaptı

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Judo eğitimi kapsamında genç sporcular gençlik haftası dolayısıyla önce ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda kendi aralarında hazırlık karşılaşmaları yaptı.

Fethiye’de tekneler Atatürk anısına yarışıyor

Muğla'nın Fethiye İlçesinde, Göcek Yat Kulübü (GYK) tarafından düzenlenen 22. Göcek Atatürk'ü Anma 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kupası Yelken Yarışları başladı.

Fethiye’li İmam Dünya Şampiyonu Oldu

12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında İstanbul ilinde düzenlenen, 52 ülke ve 3500 sporcunun katıldığı 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası şampiyonasında Fethiye’de görev yapan İmam-Hatip Cemal Genç Veteran 63 kiloda Dünya şampiyonu, Veteran 63 kiloda Dünya üçüncüsü oldu.

Bodrumspor Play Off’ta Yarı Finale Yükseldi

2021-2022 TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve sezonu 72 puanla 3.bitiren Bodrumspor, içinde 1461 Trabzon Futbol Kulübü, Sivas Belediye SK, Bayburt Özel İdare Spor’un bulunduğu Play-Off mücadelerinde yarı finale yükseldi.

Kurumlar Arası Futbol Ve Voleybol Mücadeleleri Başlıyor

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Sponsorluğu'nda düzenlenecek olan kurumlar arası futbol ve voleybol turnuvaları başlıyor.

Arena Fethiye boks kulübü Takım Halinde İl Şampiyonu oldu.

Muğla İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı boks turnuvasına Fethiye den katılan Arena Fethiye boks kulübü 20 altın 4 gümüş madalya kazanarak takım halinde il şampiyonu oldu.

Marmaris’te bisiklet yarışı için geri sayım başladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 29 Mayıs'ta düzenlenecek olan, hem yarış hem tatil konseptli Türkiye'nin ilk bisiklet yarışı olma özelliğini taşıyan Uluslararası Santini Queens Of The Aegean Boostrace için geri sayım başladı.

MIYC 13. Kış Trofesinin şampiyonları ödüllerini aldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, bu yıl 13.cüsü Marmaris Uluslararası Yelken Kulübü (MIYC) tarafından organize edilen ve 6 ayaktan oluşan, 22 Ocak'ta başlayan Uluslarası Yelken Kış Trofesi bugün sona erdi. 28 yelkenli tekne ve 300 yarışmacının katıldığı trofede, yarışlardaki galipler ödül töreninde kupalarını aldı.

Köyceğizli öğrenci, Kick Boksta dünya üçüncüsü oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Fen Lisesi öğrencisi Zarife Hira Salman katıldığı uluslararası yarışmada dünya üçüncüsü oldu.

Toplam 2694 haber.