Halk Evi'ne yoğun ilgi

Fethiye Belediyesi tarafından Bahriye Üçok Parkı'nın restore edilmesinin ardından park içinde açılan Halk Evi büyük ilgi görüyor.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Atıl durumda bulunan Bahriye Üçok Parkı Fethiye Belediyesi tarafından restore edildi. Yapılan restore çalışmasının ardından park içinde açılan Halk evi vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.Park içinde aynı zamanda gençlerin ve çocukların vakit geçirebileceği basketbol sahası ve çocuk oyun parkı bulunuyor.
Yarı self servis şeklinde hizmet verdiklerini belirten  Bahriye Üçok Parkı’nda garson olarak çalışan Tarık Etçioğlu “70 masa 280 sandalye kapasitesinin yanı sıra , banklar ve oturma alanlarımız mevcut. Bunun haricinde çocuklarımızı aktivitelerini yapabilsin diye parkımızda basketbol sahamız da var. Halkımızın cüzi bir rakamlarla  çay içebilmesi, tost yiyebilmesi için sahil bandında ,güzel bir yerde nezih bir ortamda Sayın Belediye Başkanımız Alim Karaca’nın talimatları ile  oluşturulmuş bir halk evi projesiyle hizmet sunmaktayız. Şu anda açılışı yapılmamasına rağmen yoğunluktan dolayı yarı self-servis olarak hizmet vermekteyiz. İçecek servisleri self servis olarak, yiyecek servisleri masaya biz garson arkadaşlar götürerek servisimizi tamamlıyoruz” dedi.
Bahriye Üçok Parkı’nda hizmet veren Halk Evi’nden memnuniyet duyduklarını ifade eden Yurdanur Çelik “Fethiye’ye yaklaşık 4 yıl önce yerleştik. Kızımla beraber yaşıyorum. Burası açılmadan önce atıl bir durumdaydı.Belediye buraya neden bir çalışma yapmıyor diye düşünüyordum.Fethiye Belediyesi tarafından yapılan bu çalışma çok güzel oldu.Her gün buraya geliyoruz.Fiyatları da çok uygun.Kısa süre sonra açılışının yapılacağını öğrendim.Umarım açılışa CHP Genel Başkanı’da gelir.Burayı hizmete sunduğu için Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN