Hem Organik, Hem de Ucuz

Mayıs Ayı'ndan bu yana Fethiye Muğla Makası'nda müşterilerine hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifi Marketi uygun fiyatları ile dikkat çekiyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Muğla’da 3.Türkiye’de 281. Şubesi olarak Mayıs Ayı’nda Muğla Makası’nda açılan Tarım Kredi Kooperatifi Marketi müşterilerine sunduğu uygun fiyatlar ile dikkat çekiyor. Piyasada ki fiyat dengesizliğini, fahiş fiyat uygulamasını balans edebilmek, fiyatı dengeleyebilmek amacıyla hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nden alışveriş yapan Ayhan Dimici “Herkese burayı tavsiye ediyorum.Bir çok Marketi gezdim en uygun fiyatlar burada.Aynı zamanda kendi ürünlerimiz.Çiftçilerimizin ürettiği doğal ve organik ürünler.Herkes i buradan alışveriş yapmaya davet ediyorum” dedi.
Hayat pahalılığından şikayet eden Metin Delibaş ise “Hayat çok pahalı.Burada piyasadan ucuz olan ürünlerde var ,piyasa fiyatı ile aynı olan ürünlerde var.Ama buranın özelliği kendi çiftçilerimizin ürettiği doğal ve organik ürünlerin olması.Nasıl üretildiğini bildiğimiz temiz ürünleri burada bulabiliyoruz”dedi.
HER ÇEŞİT GIDA ÜRÜNÜ VAR
Tarım Kredi Kooperatifi Fethiye Şubesi’nde de Tarım Kredi ürünlerinin yanında küçük ölçekli ya da yerel kooperatiflerin ürünlerine de Kadın Girişimci ve Kooperatifleri başta olmak üzere yer veriliyor. Kooperatif  Marketlerde, ürününü satmak isteyen üreticilere de bu yönde imkan tanınıyor.Markette hemen her çeşit gıda ürününün organik olarak bulunuyor.
1863 yılında Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ziraat Bankası çatısı altın da kurularak akabinde de 80’li yıllar da Tarım Bakanlığı’na bağlandı. Avrupa ve Türkiye’nin en büyük çiftçi kooperatiflerden bir tanesi. Kuruluş felsefesi ve satılan ürün  açısından da organik, katkısız.Ürünler Tarım Bakanlığı’nın 21’e yakın laboratuvar analizinden geçtikten sonra Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri’nde satışa sunuluyor.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN