İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUSU YAŞANDI

İlköğretim Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtında gerçekleşen çelenk sunma töreninin ardından Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulunda İlköğretim Haftası Kutlama programı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulunda gerçekleştirilen İlköğretim Haftası Kutlama programına Fethiye Kaymakamı Alper Balcı beraberinde Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Boleli, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Mustafa Çiçek, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. Öğrencilerinin şiirlerinin okunması ile beraber bayrak teslim töreni gerçekleştirildi. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın ilk ders zilini çalmasıyla beraber sınıf ziyaretleri yapıldı.

Programda öğrencilere seslenen Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, “Bugün itibariyle 91 okulun 2500 yeni öğretmenimizle, 29 bin 672 öğrencimizle ders başı yapmak bulunmaktayız. Yeni bir eğitim öğretim yılına başladığımız bu anlamlı haftanın heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktayız. 2022-2023 eğitim yılının tüm ülkemizde hayırlı ve sağlıklı geçmesini temenni ediyor, başarılar diliyorum. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi ilköğretim meselesi demek, vatan, millet, bayrak demektir. Bu anlamlı sözlerin idraki ile ülkemizin aydınlık yıllara ancak eğitimle şahlanacağına inancımız tamdır. Değerli öğrenciler anne ve babanızın şefkatli kollarından, sizleri anne babanız kadar sevecek öğretmenlerinizin sıcak yüreklerine hoş geldiniz” şeklinde konuştu.

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUSU YAŞANDIİLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUSU YAŞANDIİLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUSU YAŞANDI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN