İyi Parti'den Chp'ye Ziyaret

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.Millet İttifakı vurgusu yapılan ziyarette İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban 'Fethiye'deki ikinci evimize geldik' dedi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve ekibi Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir misafirlerini parti binası girişinde karşıladı.Sıcak bir ortamda geçen ziyarette açıklama yapan İyi parti Fethiye İlçe Başkanı Ali fatih Çoban “Bugün Fethiye’de ki ikinci evimize geldik. Millet ittifakımızın büyük bileşeni, ortağımız CHP Fethiye İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyelerini İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı olarak yönetim kurulumuzla beraber ziyaret ettik” dedi.
“YOLUN SONU GÖZÜKÜYOR”
İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban yolun sonunun gözükmeye başladığını belirterek “Artık yolun sonu gözükmeye başladı. Millet ittifakının iktidara emin adımlarla hareket edişini toplumun her kesiminde gözlemliyoruz. Bu meseleyle millet ittifakı olarak daha çok görüşerek iktidara gelmeden önce bazı konuların hazırlığını yapmak için buraya geldik” diye konuştu.
“GELECEĞİZ VE YÖNETECEĞİZ”
Ortalık her geçen gün daha kötüye gidiyor diyerek sözlerine devam eden Çoban “Ortalık toz duman. Türkiye’de şuan iyi hiçbir şey olmuyor. Geleceğiz ve yöneteceğiz. Bozulan yıpranan kavramları tedavi edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’ni Atatürk’ün gösterdiği fabrika kuruluş ayarlarına getireceğiz. İşlemeyen mekanizma olan hukuk mekanizmasını işleteceğiz. Demokrasiyi işleteceğiz. Türkiye yeniden eskisi gibi güçlü, mutlu, huzurlu, üreten ve çalışkan insanların olduğu günlere getirmek için mücadelemizi devam ettireceğiz” dedi.
“BU VATANDAŞI DAHA ÇOK EZİYET, ÇİLE VE UMUTSUZLUĞA DÜŞÜRMEYİN”
İktidarın provasını 2019 yerel seçimlerde yaptıklarını ifade eden Çoban “Şimdi vatandaşın önüne sandığın gelmesini bekliyoruz. Sandık geldikten sonra vatandaşın üzerine karabasan gibi çöken Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi denilen sistemi ortadan kaldırıp, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistem kuvvetlerinden yürütmenin  yürütmeyle uğraştığı, yargının yargıyla uğraştığı keskin bir şekilde kurumların, Türk Devleti’nin Kurumlarının hesap verilebilirliği, şeffaflığını en üst seviyeye getirecek günler yakındır. Bugün biz iktidara Fethiye’den CHP Başkanlığından haykırıyoruz. Getirin sandığı! Bu vatandaşı daha çok eziyet, çile ve umutsuzluğa düşürmeyin. Bu seçimi ister zamanında yapsınlar isterlerse 3 ay 6 ay sonra yapsınlar vatandaş bu tabloyu hak etmiyor. Elinizi vicdanınıza koyun ve sandığı vatandaşın önüne koyun sonrasında vatandaş gerekeni yapacaktır” diye konuştu.
“ASGARİ ÜCRETLE DAHA DÜNE KADAR ÇAY VE SİMİT ÜZERİNDEN HESAP YAPANLAR HALA O HESAPLARI YAPABİLİYORLAR MI?”
Asgari ücret zammı hakkında da görüşlerini aktaran Çoban “Bugün asgari ücreti 4250 lira yapmışlar. Bu miktar yeterli değil. Tebrik ediyoruz ama bugün 4250 lira 2 ay sonra ki hayat pahalılığında alım gücü 2 bin lira bile olamayacak. Sütün 15 lira, gübre çuvalının 700 lira, unun çuvalının 450 lira olduğu yerde asgari ücretle daha düne kadar çay ve simit üzerinden hesap yapanlar hala o hesapları yapabiliyorlar mı? Türkiye bu günleri hak etmedi. Türk insanına artık eziyet çektirmeyi bırakın. Türk milletinin umudu millet ittifakıdır. Vatandaşın önüne sandık geldiği zaman gerekeni söyleyecektir” diye konuştu.
“ISRARLA VATANDAŞIN EZİYET ÇEKMESİ CUMHUR İTTİFAKININ HOŞUNA GİDERCESİNE YÖNETMEYİ DENİYORLAR”
İktidarın bugün anket sonuçlarında çıkan tablo da yüzde 37,38 seviyelerini bulamadıklarını söyleyen Ali Fatih Çoban “Israrla vatandaşın eziyet çekmesi cumhur ittifakının hoşuna gidercesine yönetmeyi deniyorlar. Yapabilecekleri hiçbir şey kalmadı. Memleketi yönetenler 3,5 yıldır yönetmiyorlar. 20 yıldır yönetiyorlar. Artık AKP ve MHP bileşenleri hiçbir şekilde vatandaşın yaralarını  düşünmemektedir. Bugün düşündükleri tek şey zengin ettikleri aveneleridir. Millet ittifakı seçildiğinde ilk işimiz hukuksuzluğa bulaşan ne kadar insan varsa hepsiyle hesaplaşacağız. Daha sonra helalleşme olacak. Tek isteğimiz vatandaşın daha fazla çile çekmemesidir” dedi. 
İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nın CHP Fethiye İlçe Teşkilatı’nı ziyaretinde Ali Fatih Çoban’ın açıklamalarından sonra CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir “Hepiniz hoş geldiniz. Ali Fatih Çoban’a da bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Fatih Çoban bana söyleyecek bir şey bırakmadı. 2 gün önceki basın toplantımda gerekenleri söylemiştim. Şimdi de gereğini Ali Fatih Çoban söyledi. Bana fazla söz bırakmadı” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN