İYİ PARTİ FETHİYE İLÇE YÖNETİMİ, BAŞKAN ÇIRALI İLE GÖRÜŞTÜ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret eden İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, ilçe yönetimi ve İyi Partili Fethiye Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. İlçe Başkanı Çoban, Fethiye'nin sorunları ile ilgili bilgi almaya geldiklerini belirtirken, Başkan Çıralı yüksek enflasyon ortamında zorluk çeken FTSO üyelerinin sıkıntıları başta olmak üzere Fethiye'nin ortak problemlerine ilişkin hazırlayacakları bir raporu önümüzdeki günlerde tüm siyasi partilere sunacaklarını kaydetti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

İYİ Parti Fethiye İlçe Yönetimi’ni, 1 Ağustos 2022 tarihinde FTSO Meğri Salonu’nda ağırlayan Başkan Çıralı’ya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu da eşlik etti. Yüksek enflasyon ortamında, FTSO üyelerinin sorunlarının çözümü noktasında yaptıkları girişimler hakkında konuşan Başkan Çıralı, yürütülen projelere ilişkin İYİ Partili yöneticilere bilgi verdi. Başkan Çıralı görüşmede Babadağ Teleferik ve Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi’nde gelinen son durum hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Görüşmeye ilişkin bilgi veren İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, Fethiye’nin en dinamik sivil toplum kuruluşu FTSO’yu ziyaret ederek Fethiye’nin ekonomik durumu hakkında yetkili ağızlardan bilgi sahibi olmak istediklerini söyledi. Başkan Çıralı’dan aldıkları bilgileri genel merkeze taşıyacaklarını vurgulayan Başkan Çoban, İYİ Parti’de milletvekili ve genel başkan yardımcısı sıfatıyla temsil edilen Muğla’nın bu açıdan çok şanslı olduğunu kaydetti. Yerel siyasete ilişkin görüşlerinin yüzde 70’ini odalardan aldıkları bilgilere göre revize ettiklerine dikkati çeken Başkan Çoban, “Biliyoruz ki bugün Fethiye’de tacirin, sanayicinin, iş dünyasının sıkıntılarını en iyi Osman başkanımız bilir. Bu nedenle FTSO’ya sıkça gelerek aldığımız verileri genel merkezimize taşıyoruz. Yerelde yaptığımız ziyaretlerde tespit ettiğimiz en büyük sıkıntı ‘belirsizlik’. Yarın ne olacağını bilemediğiniz bir ortamda yatırım yapmak çok zor.” dedi. 

“Fethiye için dışarıdan nasıl yatırım getirebiliriz? Bölge ekonomimizi nasıl kontrollü şekilde büyütebiliriz?” gibi sorulara Başkan Çıralı ile birlikte cevap aramak istediklerini aktaran Ali Fatih Çoban, “Fethiye tarımla ve turizmle sürekli büyüyen bir şehir. Bu büyüme ile birlikte sorunları da gün yüzüne çıkıyor. Tüm bu konularda Osman başkanımızın görüşlerine başvuracağız. Kendilerine vakit ayırdıkları için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çıralı ise şunları söyledi; 
“Şuan ülke olarak en büyük sorunumuz enflasyon. Bu sorunu aşamadığımız sürece üyelerimiz ve halkımız açısından güzel günlerden bahsetmek çok zor. Biz FTSO olarak Fethiye’deki sorunları sürekli olarak irdeliyor, çözümü noktasında girişimlerde bulunuyoruz. Siyasetin dışında kalarak ve mesleki siyaset yaparak tüm enerjimizi üyelerimizin sorunlarını çözmeye odakladık. Üyelerimizin eşit temsili noktasında, tüm siyasi partilere eşit mesafede olma zorunluluğumuz var. Başkanımıza yaptıklarımızı, bundan sonraki planlarımızı ve tespitlerimizi şimdi sözlü olarak anlatacağız. Kendilerine ilgilerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim süreçleri yaklaşıyor. Tüm siyasi partilerimizi ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretlerde üyelerimiz başta olmak üzere Fethiye ve Seydikemerimizin sorunlarını bir rapor şeklinde de kendilerine sunacağız. Çözümü noktasında ise ayrıca takipçisi olacağız.”              
İYİ PARTİ FETHİYE İLÇE YÖNETİMİ, BAŞKAN ÇIRALI İLE GÖRÜŞTÜ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN