İYİ Parti Fethiye, Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

İYİ Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, İYİ Parti'nin 4'üncü kuruluş yıl dönümünü ilçe binasında kutladı. Partililer tarafından yoğun katılımın gerçekleştiği kutlama etkinliğinde konuşan İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, iktidara seslenerek 'İlk seçimde siz gideceksiniz, iyiler biz millet ittifakı olarak geleceğiz' ifadelerinde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

25 Ekim 2017 tarihinde kurulan ve bu yıl kuruluşunun 4. yılını kutlayan İYİ Parti’de Genel Merkezin yanı sıra yurt genelinde il ve ilçe teşkilatları çeşitli etkinlikler gerçekleştirirken, İYİ Parti Fethiye İlçe Teşkilatı da kuruluş coşkusunu parti binasında yoğun katılımla birlikte pasta keserek kutladı. İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban partililere hitaben yaptığı açıklamada, “Biz inanıyoruz ki ilk seçimde en kısa zamanda iktidar olacağız” şeklinde konuştu.
Partililer ile birlikte pasa keserek kutlama yapan İYİ Partili Çoban, “İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanlığımızda toplanmamızın nedeni 4. Yıl kutlamamız. Mücadele ederek elimizde büyüttüğümüz ve büyütmeye devam edeceğimiz İyi Partimiz 4. Yaşında. 25 Ekim 2017 tarihinde liderimiz saygıdeğer genel başkanımız Meral Akşener Hanımefendi etrafındaki mücadelemiz 4. Yılında iktidara doğru yürümektedir. Tabi ki kolay olmuyor. İyi Partinin bir hikâyesi var. Zorlukları, engelleri, hukuksuzlukları ve kuralsızlıkları aşa aşa güçlü bir şekilde ilerliyoruz. 2015-2016 yılına döndüğümüzde parti kuramazsınız dediler. Kurduk. Seçime giremezsiniz dediler. Girdik. Milletvekili çıkaramazsınız dediler. Çıkardık. Sonrada milletvekili var ama mecliste grup kuramazsınız dediler. Onu da yaptık. Türkiye’nin umudu olan tek parti İyi Parti… Millet ittifakıyla beraber Allah bize o günleri görmeyi gösterirse inşallah ister bunu 2022 saysınlar ister bunu 2023 yılı sandık vatandaşın önüne ne zaman gelirse ilk seçimde gidecekler. 4 yıl önceye döndüğümüz zaman Türkiye’de korku imparatorluğu kuranlar artık kendileri korkuyor. İktidar bugün gitmekten korkuyor ve o Türkiye’deki sisli kabus gibi havayı yok edende liderimizin Meral Akşener’dir. Tekrardan güçlü Türkiye’yi, mutlu Türkiye’yi hukuka, demokrasiye, insan haklarına bağlı kuruluş... Kuruluş dediğimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kuruluş ideolojisine belden bağlı cumhuriyetin kazanımlarını kimseye peşkeş çektirmeden mücadele etmeye devam edeceğiz. Bugün buradan tekrardan cennet ilçemiz Fethiye’den iktidara sesleniyoruz ilk seçimde siz gideceksiniz iyiler biz millet ittifakı olarak geleceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN