AYŞE ÇİFTÇİ VE PARTİLİLERİN ROZETLERİ TÖRENLE TAKILDI

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'na katılımlar devam ediyor. Yeni üyelere rozetleri ilçe başkanlığında gerçekleşen törenle takdim edildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Rozet törenine İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı aynı zamanda Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, İyi Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Behçet Saatcı, İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Program kapsamında AK Parti’den, İyi Parti saflarına katılan Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi’ye de rozeti Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun tarafından sunuldu. 
YIL SONUNDA ÜYE SAYISINI 3 BİNE ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ
Programda yapılan konuşmalarda İyi Parti’ye katılımların her geçen gün arttığı vurgulandı. İlk olarak konuşan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, “Bugün geniş çaplı bir rozet takma töreni düzenledik Yerel Yönetimler Başkanımız aynı zamanda Muğla Milletvekilimiz Prof. Doç. Metin Ergün Bey, Sayın İl Başkanımız Davut Cumhur Akmeşe, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Behçet Saatcı da iştirak etti. İyi Parti olarak çalışmalara devam ediyoruz. Siyasi partilerin en meşhur hareketlerinden birisi üye kazandırmaktır. Onun için Sayın Genel Başkanımız, Türkiye’nin 81 vilayetinde. Biz de yerel yönetimler olarak, ilçe teşkilatları olarak Fethiye’de partimizi büyütmek için mücadele ediyoruz. Hep beraber tüm teşkilatımız büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah üye sayımızı yıl sonunda 3 bine çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. 
TÜRKİYE’NİN BİRİNCİ PARTİSİ OLMA KONUSUNDA İDDİALIYIZ
İyi Parti Yerel Yönetimeler Başkan Yardımcısı Behçet Saatcı konuşmasında, “Rahmetli Süleyman Demirel’in bir lafı vardır. Der ki ‘Partiyi kuran da partiye en son giren de eşit mesafededir.’ Bu anlamda yeni gelen arkadaşların partimize güç katacağına inanıyorum. Biz yerelde, genelde Türkiye’nin birinci partisi olma konusunda iddialıyız. 81 ilde ayak basmadık yer bırakmamış olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yolunda yürüyeceğiz. İyi Parti için koşturmaya devam edeceğiz. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah eleştirdiğimiz işleri bize yaptırmasın. Şuan iktidarı liyakate önem vermediği için eleştiriyoruz. Bu duruma düşeceksek eğer Allah bize iktidar nasip etmesin” ifadelerini kullandı. 
TÜRKİYE’DE BÜTÜN EVLERİ ZİYARET EDİYORUZ
İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı aynı zamanda Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, “Dur durak bilmeksiniz çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye’de adım atılmadık bir metrekare yer bırakmadan bütün Türkiye’yi gezmeye gayret sarf ediyoruz. Bizim derdimiz milletimizin derdidir. Bizim derdimiz Türkiye’nin derdidir. Türkiye’yi tekrar güçlü bir şekilde hukuk devleti haline getirmeye, demokratik bir devlet haline getirmeye devletimizin kurumlarının hakem rolünde tutma, sivil toplumu ortaya çıkarma, özgürlükleri genişletme mücadelesi içerisindeyiz. Bunu da milletimize anlatma derdindeyiz. Milletimiz de çok şükür bizi anlamaya başladı. Her geçen gün İyi Parti yükselişte ve büyüyoruz. Türkiye’de bütün evleri ziyaret ediyoruz. Kapı çalıyoruz. Genel Başkanımızın selamlarını iletiyoruz. Dertlerini soruyoruz. İnşallah girilmedik ev kalmaksızın bu işi başaracağız. Teşkilatlarımız planlı bir şekilde çalışıyor. Ayşe Çiftçi de partimize katıldı. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Yeni katılan arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum. İnşallah Behçet Başkanın söylediği gibi hem Türkiye hem de Muğla’da partimizi birinci parti yapma gayreti içindeyiz. Tam gaz çalışıyoruz. Ufak çekişmelerin içinde değil İyi Parti. Ne yaptığını bilen kadrolarımız var. Onun için ufak tefek şeylerle uğraşmadan Türkiye’yi ve Muğla’yı en iyi şekilde kalkındırmanın gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ'YE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN