Karaca'dan anlamlı hediye

10-16 Mayıs Engelliler Haftası olması dolayısıyla Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından Turkuaz Engelliler Eğitim Sanat ve Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Mesut Güleroğlu'na 1 adet tandem bisiklet hediye etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

10-16 Mayıs Engelliler Haftası programı kapsamında; Turkuaz Engelliler Eğitim Sanat ve Spor Kulübü Derneği’nin Fethiye Belediyesi’ne talebi üzerine engelli ve engelsiz bireylerin dostluklarını bisiklet üzerinde pekiştirmek, bisiklet sporu ile herkes için eşit erişebilir kamusal alanlar oluşturmak ve engelli bireylere doğa ve insan arasındaki etkileşimin en doğal haliyle farkındalık yaratmak için Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından tandem bisiklet hediye edildi. 
Fethiye Belediyesi Sosyal işler Müdürlüğü’nce yapılan etkinliğe Başkan Yardımcısı Oğuz Bollelli, Engelli Meclis Komisyon Başkanı A. Devrim Öztürk ve üyeler Cengiz Çay, Taner Boz, Türkiye Görme Engelliler  Spor Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Metin Erat, Turkuaz Engelliler Eğitim Sanat ve Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı  Mesut Güleroğlu,  Yönetim Kurulu  Başkanı Eser Tunçoğlu ve dernek üyeleri katılım sağladı. 
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Yurttaşlarımızın dostluklarını bisiklet üzerinde pekiştirmek, herkes için eşit erişilebilir fakındalıklar yaratmak için; Turkuaz Engelliler Eğitim Sanat ve Spor Kulübü Derneği’ne tandem bisiklet hediye ettik. Sadece bugün değil, her zaman engelli bireylerimizin yanındayız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN