KARACA'DAN SEYDİKEMER'DE ZİYARETLER

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Seydikemer'de bir takım ziyaretlerde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Geçtiğimiz günlerde genel kurul yapan ve güven tazeleyerek tekrar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır Harun Sağır ve  Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu’na ziyaret gerçekleştiren Başkan Karaca daha sonra Seydikemer Postası gazetesini de ziyaret etti. 
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ilk ziyaretini Seydikemer’de Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır’a yaptı. Başkan Karaca ziyaretle ilgili açıklama yaparak;  “Harun Başkanımız yıllardır zaten burada başkanlık görevini sürdürüyor. Sizlerin aracılığı ile esnaflarımızın sorunlarını her zaman dile getiriyor. Oda başkanımız ve yönetimindeki arkadaşlarımızla çok eskiye dayanan dostluklarımız var. Değerli başkanımıza seçimden dolayı hayırlı olsun ziyaretine geldik. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ise ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada;  Değerli Fethiye Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’ya bu ziyaretinden dolayı Seydikemer esnafımız adına tekrar teşekkür ediyor hoş geldin diyorum. Başkanımızın Fethiye’de yapmış olduğu çalışmaları bizlerde Fethiye’ye gittikçe yerinde görüyoruz ve takdir ediyoruz. Seydikemerli olarak başkanımızın yaptığı çalışmalardan dolayı gurur duyuyoruz. Başkanımızın bölgemiz için projelere imza atacağına inanıyoruz” diye konuştu. 
Karaca, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu’na gerçekleştirdiği ziyarette, “Mehmet Başkanım Fethiye’de şoförler Odası Başkan yardımcısı iken bende Kumluova da Belediye Başkanıydım. Başkanımızla o dönemden beri tanışıyoruz ve birlikte güzel hizmetlerimiz oldu. Başkanımız odanın kurucu başkanı ve o günden bugüne kadar güzel hizmetleri oldu. Başkanımız geçtiğimiz günlerde yeni hizmet binasının temelini attı ve binayı şuan yapmaya devam ediyor. İnşallah en kısa sürede binanın açılışına da hep beraber şahitlik edeceğiz. Seydikemer’deki şoför esnafımızın sorunlarını başkanımızın aracılığıyla Muğla Büyükşehir belediyesinde Ulaştırma dairesi ile görüşerek çözülmesi konusunda her zaman başkanımızın yanında yer aldım. Değerli başkanımla birlikte birçok defa gittik ve birçok sorunumuzu çözdük” dedi. 
Başkan Çakıroğlu ise, Karaca’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapacağı hizmetlerde başarılar diledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN