Karaca'dan yılbaşında anlamlı ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde eşi Çiğdem Karaca ile birlikte yılbaşı gecesi Günlükbaşı Karakolu, Büyükşehir İtfaiye Grup Amirliği, Jandarma, Zabıta ve 112 acil servis gibi nöbet noktalarına ziyaretler gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Gençleri de ziyaret ettiler
Ziyaretler bununla sınırlı kalmadı. Belediye Başkanı Alim Karaca ilk ziyaretini Yetiştirme Yurdu’ndaki gençlere yaptı. Gençlere hediyeler veren Karaca çifti, yetiştirme yurdundaki gençlerle uzun süre sohbet etti.
Güvenlik güçlerini de ziyaret etti
Bu ziyaretin ardından Günlükbaşı Karakolu’nda görev alan nöbetçi polislere ziyaretler yapıldı. Ovacık ve Hisarönü’ndeki Jandarma nöbet noktalarındaki askerlerimizi de unutmayan Karaca, ardından Zabıta Müdürlüğü’ndeki nöbetçi zabıta ekiplerini de ziyaret etti. Tüm ziyaretlerde nöbetçi ekiplerin yeniyılını kutlayan Karaca, hediyeler takdim etti. Belediye Başkanı Alim Karaca, “Yılbaşı gecesinde vatandaşlarımızın güvenliği ve sağlığı için nöbette olan güvenlik güçlerine ziyaretler gerçekleştirdik. Afetler, yangınlar için önlem alan Büyükşehir İtfaiye ekipleri, yine kolluk kuvvetimiz olan zabıtalarımızı unutmadık. Gidişat hakkında kendilerinden bilgiler aldık. Hediyelerini takdim ettik. Yetiştirme yurdumuzda gençlerimizle birlikte olduk. Bu vesile ile 2022 yılının başta ülkemiz ve Fethiye’miz olmak üzere tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor,  tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN