KARACA MUHTARLARLA BULUŞTU

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Fethiye ve Seydikemer Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Seydikemer Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan muhtarlar ile sohbet edip kahvaltı yaptı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Fethiye ve Seydikemer Mahalle Muhtarları ve eşleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan ve muhtarlar katıldı.
Kahvaltı sonrası konuşan Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven “Hepiniz hoş geldiniz. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Seydikemer ve Fethiye ayrılmaz bir bütün. Bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü “Değerli muhtar arkadaşlarım, Seydikemer’den gelen misafir muhtar abilerim hepiniz hoş geldiniz. Fethiye’de hepimizi ağırlayan değerli belediye başkanımız Alim Karaca’ya çok teşekkür ediyorum. Gerçekten, Fethiye’nin muhtarları ve Seydikemer’in muhtarları birlik ve beraberliklerini devam ettiriyorlar. Bundan da inanılmaz derecede mutluluk duyuyoruz. Bu organizasyonu düzenleyen başarılı belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi Fethiye ve Seydikemer halkları olarak devam ettireceğiz. Bu süreçten sonra da daha güzel günler görmek dileğiyle hepinize hoş geldiniz diyorum” dedi.
Yazın Seydikemer Yaylası’nda muhtarlar ile yine bir araya gelmek için organizasyon yapacaklarını ifade eden Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan “Sevgili muhtarlar, kıymetli eşleri, Fethiye ve Seydikemer’in sivil toplum örgütlerinin değerli yöneticileri. Ben de Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’ün selam ve hürmetlerini iletmek isterim. Kendisi bir Ankara programında olduğu için selamlarını gönderdi. Seydikemer ve Fethiye etle tırnak, ayrılmaz bir parça. Fiziken iki ayrı ilçeyiz ama kökleri Seydikemer’de olan herkesin kolu bacağı bir şekilde Fethiye’de. Ben Fethiyeliyim diyen herkesin de bir şekilde Seydikemer’le bir bağı var. Dolayısıyla bu birlikteliğin bundan sonra da devam etmesini arzu ediyoruz. Geleneksel hale geldi artık. Biz de inşallah az önce Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanımızın da ifade ettiği gibi yaz aylarında sıcaktan bunalan Fethiyeli Muhtarlarımızı ve eşlerini de yaylada ağırlayacağız. Ben bu birlikteliğin ömür boyu devam etmesi dileğiyle, bu organizasyonu yapan arkadaşlara da teşekkürlerimi ileterek hayırlı günler diliyorum” diye konuştu.

KARACA MUHTARLARLA BULUŞTU
Seydikemer ve Fethiye’nin et ile tırnak gibi ayrılmaz bir bütün olduğunu ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Bugün çok mutluyum. Seydikemer’i farklı bir ilçe olarak görmüyorum. Onlarla iyi ilişkiler içerisindeyiz. Geçenlerde Seydikemer’de buluşmuştuk. Bu birlikteliğin devam etmesi adına ben de muhtarlarımıza aileleriyle birlikte burada olmak istedim. Bu davete geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bizler bölgemize hizmet için seçilmiş insanlarız. Biz görevimiz boyunca rozetimizi bir kenara bıraktık. Tek hedefimiz bölgemize güzel hizmet yapabilmek. El ele birlikte olup bölgemize hizmet veriyoruz. Yoğun tempoda çalışıyoruz. 3 yıllık süreç boyunca 41 mahallede hizmet vermeye devam ediyoruz. Artık girdiler inanılmaz bir şekilde arttı. Bir yıl önce döşemiş olduğumuz parke şuan 4 katına çıkmış durumda. Sadece temizlik işlerinde geçen yıl ayda 600.000 lira ödemiş olduğumuz fatura bu yıl 2 milyona çıktı. Bu sadece akaryakıt için ödenen miktar. Girdiler ise artmıyor. Sizleri mağdur etmemek adına birçok birime zam yapmadık. 2 yıllık pandemi sürecinde zarar görmeyen kimse kalmadı. Belediyemizin hiçbir kiracısından 1 yıl boyunca kira almadık. Ama girdiler 4 katına çıktı. Projeler için artık ek bütçeler gerekmeye başladı. Biz direniyoruz. İnsanlar zor durumdayken biz de onların üstüne binmek istemiyoruz. Direnebildiğimizce halkın yanında olmaya devam edeceğiz. Bir çok yerde alt yapı çalışması var. Bu şehrin geleceğini hazırlamak adına projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bu  5 yıl içinde tüm sorunları çözeceğiz. Enerji ve alt yapı sorunu olan bir şehirden turizm şehri olmak. 3 yıldır ciddi yatırımlar yapıyoruz. Cesur adımlar attık. Fethiye’nin altını üstüne getirdik. Ciddi yatırımlar yapıyoruz. Güzel bir kent yapmak adına mücadele ediyoruz. Bize bu süreçte destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yoğun tempodan dolayı sizleri üzdüysek affınıza sığınıyoruz” dedi.

KARACA MUHTARLARLA BULUŞTU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN